Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Po dolgem času…

Po dolgem času…

Čudovito.

Nov nick jim ne bo izboljšal litanij, nam pa ne veselja do branja.

In so taki, ki jih več ni (Margot, AnaBanana, pa še kdo neregistriran) a so vedno napisali kaj zanimivega.

Avtor/ica, ne razumem čisto kaj je čudovito ampak vseeno hvala 🙂

NIč hudega, potem ko imaš do amena skurjene možgane od drogice, alkohola in raznih zelišč, je vrhunec tvoje originalnosti, da zamenjaš nick. In še potrditev dobiš, da ostali ne razumejo “višje inteligence”, ker jim ta princip ni jasen :)))

Margo, kakor Spider, vsi aktivni: https://med.over.net/forum5/viewforum.php?f=151

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kakšno presenečenje, da si samo ženske naštel.

Gre se za to, da če greš prebirat “stare” teme, da vidiš kolko dosti bolj kvalitetno je blo vse skupaj, pa četudi (pre)večkrat podjebavanje in ponavljajoče… Sem včeraj za foro šel brat eno dooolgo temo, pa je proti tem vsem dejansko meka in vzor forumske debate.

Enovrstične replike in bedne ideje.

Saj morda jih je večina res še vedno okrog, sicer jaz nisem MONa odprl eno dobro leto, oz. bolje natančno odkar sem zadnjič napisal prispevek pod svojim nicknamom. Ponavljali s(m)o se ker pač eni niso zmogli doumet da je nekaj reala drugo pa fikcijska ideja 🙂 Ampak to je zdaj zgodovina.

Tako kot je dejstvo da čim smo se poslovili tisti ki smo bli najbolj napadeni je kvaliteta foruma šla samo še strmo navzdol(saj ne da je bila kdajkoli zavidljivo visoko), kot sem predvidel… ker mi “bedniki” smo bli ravno najbolj zanimivi, ne pa oni ta drugi 🙂 kot v reali![/quote]

Vsi so še tu pod drugimi nicki, samo nažrli so se jih vsi, ker nimajo več kaj novega za povedat, le kdo bi bral monotone litanije, večne preprire in kot lajna ponavljajoče se teme…, a?[/quote]

Saj to maš pa prav…. vidim da Lepolaska še skoz hara po vseh temah kot nepotešena srednjeletnica, Marko ma še skoz iste copy paste fore, čakam samo še Robija in Oneta….. sicer bi raje prebral kaj od Fidelita, Fotrovega sineta Daterja ipd…. ampak njih pa nekak ni, ker njih sem že po slogu prepoznal ne morjo se z nicknami skrit!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Vsi so še tu pod drugimi nicki, samo nažrli so se jih vsi, ker nimajo več kaj novega za povedat, le kdo bi bral monotone litanije, večne preprire in kot lajna ponavljajoče se teme…, a?[/quote]

Saj to maš pa prav…. vidim da Lepolaska še skoz hara po vseh temah kot nepotešena srednjeletnica, Marko ma še skoz iste copy paste fore, čakam samo še Robija in Oneta….. sicer bi raje prebral kaj od Fidelita, Fotrovega sineta Daterja ipd…. ampak njih pa nekak ni, ker njih sem že po slogu prepoznal ne morjo se z nicknami skrit![/quote]
Se pravi, si tud ti še vedno tak kot si bil in se nič ni spremenilo? Je to dobro al slabo? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj to maš pa prav…. vidim da Lepolaska še skoz hara po vseh temah kot nepotešena srednjeletnica, Marko ma še skoz iste copy paste fore, čakam samo še Robija in Oneta….. sicer bi raje prebral kaj od Fidelita, Fotrovega sineta Daterja ipd…. ampak njih pa nekak ni, ker njih sem že po slogu prepoznal ne morjo se z nicknami skrit![/quote]
Se pravi, si tud ti še vedno tak kot si bil in se nič ni spremenilo? Je to dobro al slabo? :)[/quote]

A to na pamet al kako?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se pravi, si tud ti še vedno tak kot si bil in se nič ni spremenilo? Je to dobro al slabo? :)[/quote]

A to na pamet al kako?[/quote]
Kako si pa ti, na roke, če ne na pamet? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakšno presenečenje, da si samo ženske naštel.[/quote]

Ja, vinko ć sem pozabil omeniti.

Moški, ki so ok so aktivni oz aktivna zato jih ni, Sicer nisem jaz kriv če so ženske na MONu bolj pametne kot moški.

matjazko, gledam le moški in ženski čvek, pa še to ne vem točno zakaj.

Marko je zaljubljen 🙂 ali pa na nekih močnih drogah. 😀

“matjazko, gledam le moški in ženski čvek, pa še to ne vem točno zakaj.”
SpecialOne, zato ker si koprofil :)))))))))

hahhahahha

Zelo logična razlaga, ampak bolje biti koprofil kot objekt poželenja koprofilov :))

S takimi sluzastimi komentarji ti ne bo uspel nobene podret.

Special, kar verjemi Nekulturnemu :))))) govori iz lastnih izkušenj, kaj pri ženskah ne pali 😀

Sicer ne vem, zakaj komentira besede, ki jih ne razume (da bi pogooglal je itak prelen), ampak vseeno. 😛

Jaz berem predvsem Lepolasko, večina ostalih, sploh tipi, ste dolgovezni in dolgočasni. Ko ni Lepolaske, očitno tudi tega foruma ni. Zdaj ugotavljam, da tudi JOŽE OBLAK in od muh in se splača vorenk prebrati njegove besede ljubezni.

Je pa dejansko tole en zlajnan forum, ima nabor treh tem in to je to.

Lepolaska je itak multinik, samo menjuje osebnosti, ona se sama s sabo pogovarja z trademark bednikom ki ga je celo Robi banal ker je tako smetil, še huj kot ronka/starunklja… K sreči je starunklja verjetno od zamaščenosti umrla, dale pa še kar miga ko popustijo tablete.

Kakorkoli, ženske na MONu so polom na celi črti, edina kolko tolko je Margot, pa Banana je bla tudi ok, pa morda še antilopa pa exotic. Tale lepolaska ma pa tolko testosterona v izjavah da bi itak bil čudež če ne bi imela kurca….

Vidim da se večini še kar enako dogaja kot pred dobrim letom, nič torej…

Antilopa je tako brihtno dekletce, briljira, kamor koli zaide. Le kje spi, da je ne ukradejo.

Brezplačen namig: tole je forum. Nicki smo samo skupek parih črk. Nihče te ne bo obtožil, da si peder, če bereš brihtnega (morebitnega) internetnega transvestita.

Hja, če bi Matkič imel malo manjše pijanske blodnje in če bi bil on res tako fejst, kakor si domišlja, bi se povezal z administratorjem. In ta bi mu lahko potrdil, da Lepolaska nikoli ni zamenjala nicka. 🙂 Tega seveda ne bo naredil, ker bi sicer imel spet travme, ker ima že vsaka bejba večja jajca od njega.

Sicer si pa tipični slovenec. Poleg tega, da si pijanec in lenuh, je tvoja edina sposobnost kritiziranje. Bodi car in odpri (in sodeluj) v debati, kjer enkrat za spremembo ti nisi zvezda brezdelja. Če si je sposoben.

Hja, slabe volje smo, ker se nič ne dogaja potem pa še v istem hipu dodamo, da smo tu prvič po letu dni. In seveda je tu beda od ljudi, sami predstavljamo pa intelektualno elito, a vseeno dnevno beremo bednike in občasno komentiramo, se prepiramo, ker smo svetlobna leta pred njimi.

Hja.
Če bi ga vmes kaj namočil, se ne bi nič sekiral, da te že celo leto ni naokrog.
Še opazil ne bi, kaj šele imel časa iskat svoje zadnje poste in kvazi-preroške umotvore.

A daj no daj, kdo je slabe volje, ti morda? A to si se od Markota navlekel v tem času projeciranja nekih idej na druge kako se počutijo/mo itd?

Mogoče ideja za dvig popularnosti tega in še kakega dela MONa, Opcija “thank the post sender”, brez možnosti za dislike. Na kakem ducatu forumov kjer sodelujem ali vsaj berem, je ta uvedba v preteklosti vedno dvignila število sodelujočih in jih ohranila žive za zdaj.

Ne vem pa koliko energije in financ zahteva tak dodatek, a glede na to, da funkcijo premorejo dosti manj obiskane strani….

Pha. Brezveze.
Ta forum postane obiskan in živ samo, ko se prikažem jaz. Boljš, da še meni fliknete 100 €/mesec, kot da se plačuje enega, ki bo dodal števec pa gumb :))))))

Maš dost socialno pomoč, za to tipkanje bedarij si več k 200 eur tko ne zaslužš.

Seveda Lepolaska, če si sama odgovarjaš na prispevke… nekoč je bilo dejansko ene 20 folka ki je tu pisalo, danes pa Lepolaska 1, 2, 3, 4, 5, par oldijev tipa Marko in matjazko, pa Sadni vidim da vleti… Spider se je postaral, se mu leta poznajo v pisanju, nekoč je blo več ostrine.

Kot pravi Sadni… 200€ je še preveč za te tvoje nebuloze 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close