Po čem ločite ptice?
V bistvu se hecate, je pa dejstvo in to zelo žalostno dejstvo, da nekateri dejansko niti 2 ali 3 ptičev, ki jih vsakodnevno videvajo v okolici, ne ločijo med seboj. Kar pa je že splošna NErazgledanost, pa če te ptiči zanimajo ali ne (mene npr. sploh ne, da ne bo spet postavljanja na trepalnice). In to se kaže tudi na ostalih področjih. So ptiči še najmanjši problem.
Golobi so primarno vegetarijanci, ne jedo žuželk.
Za avtorico pa: pokliči na Društvo za opazovanje in preučevanje ptic Slovenije ali pa si za začetek oglej njihovo spletno stran ptice.si.
Preden sem dobil v roke eno pravo zračno orožje nisem vedel v bistvu nič o pticah. Potem ko pa sem jih začel streljati pa sem ugotovil koliko različnih ptic je okoli nas. Recimo, če sem ustrelil srako so se vse srake zbrale okoli tiste nesrečnice in “jokale.” Potem mi je postalo jasno, da to počno samo srake. Če sem ustrelil vrano so se vse drle in potem sem se ustrašil, da bo še kdo kaj posumil in jih sedaj ne streljam več. Tako pač počasi ugotavljaš kaj počne kateri ptič in jih ločiš po obnašanju.
Forum je zaprt za komentiranje.