po 33 letu
odvisno od ohranjenosti kolkov in čeljustnih zgibov, a ne….
da si ne bi kaj izpahnila, saj veš…
sicer pa, pred skakanjem gumitvista si predoziraš glukozamin in voltaflex, pa ni hudič, da ne bi preživela…[/quote]
Ampak tole s čeljustjo je resnica:). Moja babi je recimo veliko žvečila in sedaj pri 45-ih ima resne težave. Uff bom upoštevala preventivo…raje to kot kurativa:). Ker posledice obrabe čeljustne kosti so hude…omejitev govora:). Najhujša kazen, ki me lahko doleti:)).
Tole z gumitvistom ne štekam:). Za kakšne vrste zdravil gre? Dobim za kolegico v lekarni brez recepta?:) Aja, saj Jaklič tala kot bonbone:). Ker ona bi res rada skakala, pa ne ve, če je to prav:).[/quote]
haha glukozamin, da ti sklepe in hrustanec malo naolji, voltaflex, da te ne bodo boleli haha. vse brez recepta in vse z jakličevim jabkecom alinkluzive
aja, ti gumitvista ne misliš skakat to sedme stopnje, tam, ko se pri vratu drži? probaj dvignit nogo tak visoko pa povej, al si boš kolk izpahnila, al boš preživela…
Ampak tole s čeljustjo je resnica:). Moja babi je recimo veliko žvečila in sedaj pri 45-ih ima resne težave. Uff bom upoštevala preventivo…raje to kot kurativa:). Ker posledice obrabe čeljustne kosti so hude…omejitev govora:). Najhujša kazen, ki me lahko doleti:)).
Tole z gumitvistom ne štekam:). Za kakšne vrste zdravil gre? Dobim za kolegico v lekarni brez recepta?:) Aja, saj Jaklič tala kot bonbone:). Ker ona bi res rada skakala, pa ne ve, če je to prav:).[/quote]
haha glukozamin, da ti sklepe in hrustanec malo naolji, voltaflex, da te ne bodo boleli haha. vse brez recepta in vse z jakličevim jabkecom alinkluzive
aja, ti gumitvista ne misliš skakat to sedme stopnje, tam, ko se pri vratu drži? probaj dvignit nogo tak visoko pa povej, al si boš kolk izpahnila, al boš preživela…[/quote]
Ajoj, vse to se dobi brez recepta?:)) Po 33-em je treba obvezno urediti zdravstveni sistem in sicer tako, da so vsi bonbončki na recept in pod kontrolo:). Jakličevim jabolčkom so itak šteti dnevi:). Potem še kondoma ne dobiš več kar na lepe oke:)). Obvezno testiranje, če si dovolj odrasel, da veš v kaj se spuščaš z intimnostjo:)).
Seveda skačem gumitvist, tut do 10-e stopnje pridem:). To so prednosti mladoletništva:).
da veliko zamujajo, ker te ne vzamejo.
Ne piše, ker ne sme pisat (zaradi diskriminacije).
Je pa včasih to res pisalo v razpisih za službe.
Ampak čeprav več ne piše, je človek najkasneje po 40. letu za v staro šaro, semnapisala že ohoho prijav na razpise, imam izobrazbo, znanje … pa nobenega odziva.[/quote]
Sadni, bo kar držalo. V oglas preprosto ne smejo napisat, da rabijo Ž oz. da rabijo izrecno M. Saj mogoče, če bi bil pa Ž bi ti pa postavili še kake druge pogoje, mogoče kaj glede videza.
Sem namreč videla nekoč oglas, da iščejo natakarico, je bila napisana starostna meja (kaj vem, mogoče 35), vitka postava n tako naprej. Šlo se je pa za študentsko delo. Namesto spretne izučene natakarice z izkušnjami pa čeprav 40 ali 50 leti, so iskali vitko študentko brez izkušenj v gostinstvu.
Ali oglas za hosteso: vitka postava (mislim, da je bila tudi višina navedena), dolgi svetli lasje, nujen roza kostim. Pa se ne norčujem, to je bil res objavljen oglas. Na študentskem servisu. Še kostimček je morala imet prave barve.
tudi če, saj to ni nič novega. Še posebej ne za oglas hostese. Poznam eno, ki se je šla enkrat prijavit, njo so hoteli vzet ( ker je pač blond hudača ), njene prijateljice pa ne.
Nevem no, jaz mislim, da vsaj kar se tiče kelnarjenja imajo večje šanse študentke, kot pa 40-50 letnice. Mislijo si, da bo tako prišlo še 2krat več strank oz. da se bodo gospodje nazaj vračali hehe. Kar se pa tiče izkušenj pa ni treba pretiravat, en teden je tam in je že ufurana.
Forum je zaprt za komentiranje.