Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plus size – kje lepa oblačila

Plus size – kje lepa oblačila

Prosim za pomoč. Potrebujem nekaj lepših kosov za službo v večji številki. Iščem v Mariboru. Prosim za pomoč, predvsem če ste same plus size, kje kupujete oblačila?

Dvigam temo, prosim za odgovore.

C und A? HM? Ne vem, kaj je zate plus size? Mogoče Mana?

Odgovor na objavo uporabnika
Recimo, 09.09.2021 ob 22:18

C und A? HM? Ne vem, kaj je zate plus size? Mogoče Mana?

Avtorica išče lepa oblačila za v službo, ti pa jo pošiljaš v Mano in HM? Bohpomagaj..Avtorica, predlagam da pogledaš v kakšni Modiani ali Peek Cloppenburg, kjer imajo oblačila znamk Gerry Weber, Betty Barclay ter Betty & Co, ta so krojena z mislijo na bolj baročne ženske, ki želijo biti urejene.  Tudi Comma ima marsikaj lepega v večjih številkah. Za hlače poglej še znamko Brax.

Fairyrade, hvala za ideje in usmeritev. V Peek&Cloppenburgu v Mb sem bila hudo razočarana, ker se številke nehajo tam okrog 44, mogoče se najde kakšna 46, a komaj kaj, več pa sploh ne. A je v Ljubljani drugače, se mi splača zapeljat tja?

V Modiani v Mb pa res že dolgo nisem bila. V eni manjši v okolici nimajo večjih številk, pa potem nisem niti razmišljala, da bi Modiano iskala tudi v Mariboru.

Sama nosim št. 44 in od naštetih znamk vedno kaj najdem, za večje številke pa ne vem, ker nisem natančneje gledala. Kako velika oblačila pa rabiš? Konfekcijske kolekcije v zelo veliki velikosti najbrž res ne boš zlahka našla. Vem, da je bil včasih v Ljubljani en butik MoZaMo (moda za močne), kjer je gospa šivala krasne stvari v vseh možnih velikostih, tako da malo pobrskaj po internetu, če to še deluje in morda se najde kaj tudi zate. Za Maribor in okolico pa žal ne vem.

Jaz veliko večino kupim na netu iz tujine. Pri nas je zelo slaba izbira. Sploh za bolj klasično/poslovno modo ni neke izbire pri nas. Mogoče poglej malo čez mejo v austrijo? Zagreb je ulla popken če se ne motim. Imaš tudi online. Mango ima tudi kolekcijo z večjimi št. ne vem pa če imajo pri nas v trgovinah, jaz naročim online. V ljubljani imaš v emporiumu par znamk ampak ni neke hude izbire. GAP in Banana Republic imajo do 50 št. če se ne motim. Pa imajo kar nekaj klasičnih kosov za službo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close