Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice plitvička jezera

plitvička jezera

Hallo.

Zanima me če je že kdo bil na plitvičkah jezerak.
Kako je tam, ali se splača, kako dolho traja ogled, hrana, koliko je cena in kaj cena vsebuje. Skratka vse,..

Hvala za odgovore

čao

Ogled traja cel dan je zelo drago.

imaš 2 varianti ogleda, celodnevni ali pa skranjšani, ki mislim, da traja 3 ure. Sicer pa imajo sigurno spletno stran pa cenik preveri tam.

lp

Sem se potrudila namesto tebe:

http://www.np-plitvicka-jezera.hr/

Bilo smo lani z takrat 3 letno hčerko. Imeli smo se super in ti priporočam.
Res so vredne ogleda! Res je lepo tam.

lp

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Vsekakor se ti splača. Sama sem včasih (še v stari Jugi) redno zahajala tja in bila vsakič posebej očarana nad naravnimi lepotami.Sedanje situacije (glede ogledov, hrane, cene itd.) ne poznam, bi ti pa glede na obsežnost parka priporočala celodnevni ogled, da ni preveč hitenja. Včasih je bila dobra hrana v Lički kuči.

samo vprašala bi, če se moraš to kaj prej naročiti vodiča, ali lahko vse to urediš tam?
hvala

Ne tam ne rabiš vodiča je vse dobro označeno. Lahko si izbereš različno dolgo pot. Zraven je veliko parkirišče, to ni problem, Ampak imet moraš kune, ker eur nočejo. Je pa lep za se sprehajat med slapovi.

Mi smo se letos odločili in si ogledali Plitvice. Šli smo kar, ko smo bili na dopustu-otoku Pagu. Do tja je 180 km (iz Novalje), nekaj časa po avtocesti, vse zelo dobro označeno. Ogled Plitvic-vse uredite na licu mesta-nobenih komplikacij- cene pa sploh niso pretirane-saj je vendar turistični kraj. Nepozabna je vožnja z ladjico, ogled 178m visokega slapu, vožnja z turističnem avtobusu-lepo-turistov pa tudi veliko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close