Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pletenine Draž

pletenine Draž

Spodaj berem temo o poročni obleki, omenja se tudi Draževa, ki je nad 1000 evrov.

Sprašujem se, če obstaja kakšna linija oblačil, ki je PODOBNA tej Draževi, pa za dosti manj denarja.

Je? Ni?

Tule lahko nekaj najdeš, itak se pa to dela po naročilu. Tanja Uvera ima sicer tudi svojo stran.

Sicer je tudi ena Aleksandra, ki je včasih delala pri Dražu, njena obleka pride cca. 600€, je pa precej slabša od Draževe. Pravzaprav še nisem videla nobene po kvaliteti podobne Draževi.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Meni so te obleke tako grde in kičaste, pa sploh nobeni ne pašejo, niti tistim z brezhibnimi postavami. Da bi pa tako obleko imela še za poroko – ni šanse. Zakaj so pa te zvlečene obleke tako drage, pa ne vem.

Meni so všeč Berni pletenine – sem vidla samo na FB, ne vem pa, kakšna je cena (v Celju je trgovina, če katera ve, kakpne približno so cene, naj pove), in od Manfrede http://www.manfredaknitwear.com/.

Pletenine Špenko – imajo tudi nekaj podobnih izdelkov.

Tudi meni so zelo “nevšečne” … – grde, kot en “žakl” na telesu…
Sto ljudi sto čudi kakor komu paše…

jaz pa imam pletenine od Jolande Jelen. Ima zelo dober smisel in občutek ker to počne že cca 30 let.

Kje pa se kupijo te pletenine od Manfrede?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close