Najdi forum

Pleša

Spoštovani,

fantu že precej izpadajo lasje, lahko rečem, da je na temenu lasišče že zelo redko. Ker je svetlolas, se to sicer ne opazi takoj, ampak zagotovo, pleša je. Na ostalih delih telesa (brada, roke, noge) je normalno poraščen, kot pač so moški, lasje mu tudi hitro rastejo, zato sklepam, da ni nič hujšega z zdravjem. Probelmi so naslednji – ker je star šele 30 (letos bo) ga izpadanje precej moti in spravlja v slabo voljo, se da še kaj storiti, ali je bitka proti izpadanju izgubljena? Kako se naj postriže, da bo vse skupaj imelo nek izled (je normalne rasti, precej močne postave (mišice in nekaj …) ima pa jajčast obraz z poudarjenimi delom, kjer so obrvi (koliko vam ti podatki sploh lahko pomagajo))? Kaj narediti proti svetlikanju temena?

Hvala za pomoč!

M.

Draga Meli.
Če sem iskren, sem se kar nasmejal in ste me, ob branju vašega vprašanja, spravila v dobro voljo.
Vaš fant je pač normale nmoški, ki mu izpadajo lase.
To je naravni proces, ki ga ni moč preprečiti. Lahko se radikalno zmanjša izpadanje z uporabo Kerastase šampona proti izpadanju las + ampule istega proizvajalca (tudi mi jih prodajamo), toda dolgoročne rešitve ni.
To je čisto, čidto normalen pojav, pri veliko moških, ne glede na njihovo starost. Nekateri izgubijo lase že medsrednjo šolo.
Vi ga imate rada, tudi če mu lasje izpadajo in bo plešast in to mu tudi povejte.
Vse najboljše vama želim
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Če uporabljate losion Harr Grow Plus, prosim za kakšno informacijo o izdelku.

Moja izkušnja z istim problemom. Že pet tednov uporabljam L-Recapin. Žena pravi, da imam polno novih las in, da je moje lasišče gostejše. Če ona pravi, da je tako pol je L-Recapin prava zadeva in mu jo priporočam. Tudi sam sem opazil, da so lasje nekako gostejši in, da ne izpadajo več tako močno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close