Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pleša

pleša

ej, ženske, kok vas kej moti, če je moški mal plešast?

raje pogledam za neplešastega. ampak vseeno če mi je tip simpatičen ni važno al ma 0,10 1000 al ne vem kolk las:)

Meni pa je pleša zelooooo sexi.

Do pred nekaj mesecev mi plešasti moški niso padali v oči. Sedaj pa imam ravno enga takega ogledanega. Sploh ne porajtam, da je plešast, ker ima osebnost, ki me je pritegnila. Kar meša se mi…

Veš, rok, pleša je isto kot oblika ustnic ali velikost ušes. Je, kakršna pač je. In če se moški zaradi nje ne sekira in jo jemlje kot del sebe, potem bo tako reagirala tudi vsaka normalna ženska. Če pa se moški zaradi nje obremenjuje, bo to pokazal tudi navzven in na njegovo plešo bo postala pozorna tudi okolica. Važna je samozavest in tvoja osebnost. Če imaš plešo, se z njo ne ukvarjaj. Imaš jo pač, kot imaš roke in noge. In pika.

Mene moti samo “oslovska uha” – to so dolgi in tanki prameni las, ki si jih nesamozavestni moški počešejo čez plešo. To izgleda smešno in neseksi. Pleša pa mene ne moti.

Mene pleša splooooh ne moti. Poznam tipe, ki so prav karizmatični s to svojo plešo. Ma, glih je pomembno, koliko las ima kdo na glavi… Kot je rekla La Luna, hecno je, ko si počešejo lase čez plešo, pol pa veter zapiha in imajo na eni strani glave čupo do ramen. Meni so plešasti čisto všeč.

____________________ Fantasy does not deliver.

Mene ne moti. Sem bila zagledana v enega plešastega, z očali, trebuhom,.. ampak jaz vsega tega sploh nisem videla. Samo njega kot celoto. Samo on meni ni.

sam ena slaba lastnost pa ima pleša ko bodo ljudje po glavi hodili si bodo morali taplešasti pod trojanskih klancom ketna montirat.
no ja sej zdej bo izbira bodo šli lahko po avtocesti.

pa še nagravžno

jest pa poznam mnogo več tipov ki so karizmatični brez plešeha ha

plešast debel in z očali ti v njega zagledana on pa v tebe ne???
pol pa ej a si ti ful ful grda pa debela al kaj?tole je pa zelo čudno .

kaj pa jaz ko imam obrito glavo.Ali vas to moti.Ampak tamalega pa nimam obritega.

Pijem pusim i devojke rusim!

Mene sploh ne mot to, če ti je pač oseba všeč, večinoma gleaš na notranjost, vsaj jst, mojemu ljubemu se tudi počas dela pleša, pa se tudi malo ne sekiram, pomoje to nebi smela bit omejitev da imaš nekoga rad

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close