Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Plaza – zenske noge

Plaza – zenske noge

Sem zenska v srednjih letih, trenutno na dopustu na slo obali, pa malo opazujem druge zenske, ki imajo vec al manj vse popolne noge in bikini predele brez dlacic. Vse imajo lepo gladko, lepo kozo. Jaz si brijem noge in bikini na dva do tri dni, pa moja koza nikoli ni tako lepa in gladka. Kje je skrivnost? So sle vse na to trenutno aktualno trajno lasersko odstranjevanje? Ali imate tako nezahtevno kozo, da je kljub britju tako lepa, gladka? Moja je gozna. Na biki predelu mi nikoli ne odstrani vseh (ali pa dobim rdece pikice), noge so kot jagodne..

Torej… kje je vasa skrivnost tako lepih nog?

Niso šle vse na laser. Vosek, epilator… Če se briješ, se moraš vsak dan plus losjon. Na biki predelu si pomagaj z električnim ali baterijskim brivnikom.

Po britju si namaži z mandljevim oljem. Pomirja kožo.

Uporabljam epilator, ki dlacice populi in je vsaj 14 dni koza gladka.

Ob tem pa obvezno dan pred epilacijo naredim piling nog, pa vmes redno 1x na teden, vsak dan si namazem body milk, dlake se ne vrascajo in koza le lepa.

Bikini predel nimam porascen.

Mislim da je glavna skrivnost to, da druge gledaš od daleč – sebe pa od blizu.

Jaz imam (sem imela) veliko temnih, močnih dlak po celih nogah, da ne govorim o bikiniju, groza. Ko sem lahko spraskala skupaj dovolj denarja, sem si privoščila domači ipl laser. Hvala bogu zanj. Zdaj imam pomlad/poletje/jesen/plažo preživljam sproščeno in sem brez nenehnih težav in obveznosti z britjem, vrastlimi dlačicami in kožnimi mozoljčki. Da ne omenjam, brez bolečin (prej sem imela en epilator – joj, kok to boli).

Tako, da priporočam.

Pilling, suho krtačenje, kreme/olja….britje tudi ni za vsakega. Meni je vosek miljonkrat boljši. Bikini del pa depilacijska krema.

Odgovor na objavo uporabnika
domači laser, 17.08.2025 ob 09:20

Jaz imam (sem imela) veliko temnih, močnih dlak po celih nogah, da ne govorim o bikiniju, groza. Ko sem lahko spraskala skupaj dovolj denarja, sem si privoščila domači ipl laser. Hvala bogu zanj. Zdaj imam pomlad/poletje/jesen/plažo preživljam sproščeno in sem brez nenehnih težav in obveznosti z britjem, vrastlimi dlačicami in kožnimi mozoljčki. Da ne omenjam, brez bolečin (prej sem imela en epilator – joj, kok to boli).

Tako, da priporočam.

Dej prosim napiši model ipl laserja. Na laserju imaš sivo nalepko, tam piše model.

Ali ti sploh ne rastejo več dlake, ali so tanjše?

rok-1, 17.08.2025 ob 09:00

Mislim da je glavna skrivnost to, da druge gledaš od daleč – sebe pa od blizu.

He he, se strinjam…

?????

Mili302, 17.08.2025 ob 11:14

Dej prosim napiši model ipl laserja. Na laserju imaš sivo nalepko, tam piše model.

Ali ti sploh ne rastejo več dlake, ali so tanjše?

Imam Remigtona, IPL 6500. Ampak to je zdaj že staro že ne vem, šest let ali kaj takega. Takrat sem dala zanj 25o eur.

Dlačice še vedno rastejo, ampak biiiiistveno bolj počasi. Posamezni predeli so pa tudi brez dlak ali tam in tam kakšna. Res super. Prvo leto sem si noge polučkala na recimo 1-2 meseca, potem pa je že učinek in začnejo manj rast in recimo, zdaj jaz to naredim 2x letno.

Sem pa jaz idealni kandidat za to – svetla koža, temne, močne dlake.

Meni je to bistveno olajšalo življenje. Ker danes pač ženska res težko kosmata hodi okoli. Zdaj pa kadarkoli, kikla gor in sem že berait.

Zaradi nas, moških, ni treba tega počet. Moški imamo radi odrasle lulike.

Če imaš občutljivo kožo, maš občutljivo kožo. Si privosči ornk tretmaje, najdi ustreznega. Ene mamo srečo in je koža sijoča in nezahtevna. Ni pa nkol za vse kože enak recept.

Jaz sem šla v salon No Mas Velo, v MB, je franšiza iz tujine, mislim, da španska… Tudi ipl, bikini, noge in podpazduhe. Sem zelo zadovoljna z rezultatom. Začela sem pozimi s tretmaji, do pomladi sem bila ćisto gladka. To je najbolje porabljen denar v mojem življenju. Od tega je devet let in mogoče mi še tu in tam kakšna dlaka zraste, jo izpulim s pinceto.

Moja skrivnost je, da nikoli nisem imela dlak.

Tistih pet dlak, ki zrastejo na pol leta spulim s pinceto.

to pa…, vedno sem pri ženski prvo pogledal noge, pač kako so usklajene z ostalim delom telesa, da niso presuhe al predebele, potlej šele cel gestel  in zdej na morju vse gladko, noro lepo za videti ne glede na  naconalnist in vero žensk.. Tako lepo za videti podobno kot je bilo  v času juge in večje svobode telesa v 80 tih recimo toples

Jaz sem več kot 20 let uporabljala vosek. Dlake so se mi zelo razredčile, tako da sem si potem kupila epilator da mi izpuli tiste par, ki mi še zrastejo. Drugače se vedno umivam z rokavičko iz blaga, lepo nežno odstrani odmrlo kožo. Po tuširanju se namažem. Doma sem si naredila ognjičevo olje (v olivno olje namočeni cvetovi ognjiča). S tem se mažem, poleti malo bolj pogosto, pozimi manj pogosto. Včasih se namažem tudi s čim kupljenim.

Enkrat mesečno si pa naredim domač piling: olivno olje, med in groba, nemleta sol. Vtrem v telo, pustim vsaj 15 minut in sperem.

Okrog goleni imam zelo malo dlak in jih v bistvu lahko s prsti populim. Za bikini pa vedno brij v smeri dlačic ali kupi depilacijsko od Afrodite sensitiv s kamilico in gel za po britju. Če moraš na dva do tri briti, pa mogoče kakšen laser. Ne vem. Za kožo sem imela mandljevo mleko od njih, pa ga ni več. Imam od njih v uporabi že vseskozi jojoba oil in hyaluron losijon. Imam pa tudi Lipikar Baume Ap+m.

Lasersko odstranjevanje v salonu. Cca 1,5 h za celo telo, pol mas pa 2 meseca mir. Ne zdi se mi drago glede na to, kaksen velik problem resis s tem. Jest sedaj hodim tretje leto in imam dlake bistveno manj goste pa se tanke in bolj svetle so postale. Moras pa mal preracunat kdaj it, saj traja se kaksnih 10 dni po tretmaju da izpadejo, da potem celo poletje uzivas brez dlak. Za noge grem cca 3x na leto, drugje pa malce veckrat. Defenitivno ena od boljsih nalozb zase.

Ne morem, da ti nebi odgovoril. Ti imaš pa res težave in to na morju. ??

Definitivno laser, jaz sem šla v salon, 6 obiskov, dlak skoraj ni več. Priporočam vsaki

Kolk ste pa ziher, da tole laserji, sploh domači, ne škodujejo? Zadeva še ni dovolj raziskana. Če mi lahko skuri dlako, ste ziher, da ne skuri še kakega tkiva ob njej? Jaz se ne bi hecala.

Ipl od Philipsa, sem že 3 leta brez dlak: roke, noge, bikini, podpazduhe, tudi “brčic” je manj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close