Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Plaža v kampu Adria v Ankaranu,a je dovoljeno tudi za zunanje kopalce?

Plaža v kampu Adria v Ankaranu,a je dovoljeno tudi za zunanje kopalce?

Kot sam naslov pove,a je dovoljeno kopanje na plaži v tem kampu Adria v Ankaranu tudi za enodnevnike?Vidim,da je tudi nekaj sence.Kako je z dostopom,a imaš kje parkirat,se kje kaj plača?
Prosim za informacije iz prve roke.Hvala.

Plača se parkirnina, vstopnina na osebo in če hočete na bazen še vstopnina tam, najemnina ležalnika in senčnika za vsako osebo. Tisti, ki kampirajo tam, imajo bazen zastonj. Ni prav poceni vse skupaj.

Hvala za hiter odgovor.A se res plača vstopnina in kakšna vstopnina,če pa bi naj bila plaža zastonj?
Kam pa priporočate v naši preljubi Slovenski obali?Portorož,Izola odpadeta,tudi Koper nam najbolj ne leži.

Ah dobena vstopnina se ne placa,od kod vam to?? plaza je kod vsepovsod pri nas BREZPLACNA,parkirisce je edino za placati…drugace pa je zame tam ok,ogromno sencke pod drevesi:-)

lahko pa parkirate na tistem trgu, kjer je Mercator, pošta, banka… samo je včasih težko dobit parkirni tam. Je pa zastonj. Mi večkrat tam parkiramo in se sprehodimo do plaže. Plaža je res zastonj. Je pa za moje pojme (pa sem Koprčanka in dobro poznam plaže na slovenski obali) voda v Ankaranu najbolj umazana in okolica ne preveč čista. Vsaj tako je bilo pred nekaj leti. Zdaj se hodim raje kopat v Mesečev zaliv (Strinjan).. se mi zdi najbolj čisto morje.

Plača se ALI parking ALI bazen! Če si gost bazena-govorim o pokritem bazenu, kako je z zunanjim pa ne vem! – , parkinga NE PLAČAŠ, samo moraš s sabo vzet parkirno kartico in ob plačilu vstopnic za bazen dobiš žeton za izhod s parkirišča.

Cene kopanja v bazenu so med najnižjimi v SLO, vsak Špik ali LArix v Kranjski gori ali Živa na Bledu je dražja. Plaža je sicer Ok, gužva je ob vikendih ubitačna, morje pa za moj okus usrano – preveč za mene.

Ne hodite v to svinjsko morje. Tam sem bila samo enkrat, kopala se pa seveda nisem, ni šans.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close