Najdi forum

Plaža na Bolu

Zanima me, če kdo pozna plažo na Bolu in sicer zraven samostana.

Živi in pusti živeti

se spomnim, da je pod samostanom ja, taka bolj majhna, prodnata kot Zlatni rat.

Plaža je prodnata, precej manjša kot zlatni rat, je pa prijetna, sicer brez sence, neskomercializirana, ampak pristna. Skratka- lepa.

Najlepša hvala za odgovore.
Bila sem na Braču 20 let nazaj in takrat smo se hodili pražit na Zlatni rat. Enostavno se ne spomnim kakšne plaže so še v Bolu. Tam sem rezervirala apartma in najbližja plaža je ta pri samostanu. Je še kakšna kje v bližini ?

Lani smo se hodili kopati na Zlatni rat, do samostana pa smo šli samo na potep in smo se po samostanski plaži samo sprehodili in malo posedeli na klopci proti večeru. Od samostana proti centru ni neke pametne plaže- vse so ob cestici pod hišami. Na drugo stran so morda kakšne divje plaže, vendar mi tja nismo šli.

Zlati rt, Brač/Brač pa drugače menim, da preveč, preveč preskomercializirana zadeva.

Brač je prestižna toda lepa lokacija.

Hvala vsem. Sem rezervirala, plačala akontacijo in kar bo pa bo :-).

Živi in pusti živeti

Zame osebno ena izmed najlepših destinacij na Hrvaškem. Pa tudi sicer ni nikoli takšne strašne gneče na Zlatnem ratu, ker je vseeno tako velik, da se ljudje porazgubijo.

Lep dopust želim,
Maka

App so se cenovno v zadnjih letih podražili za 100%

Ma gledala sem celo Dalmacijo in v okviru naših zahtev, so cene približno enake, evro gor ali dol.

Živi in pusti živeti

Imam eno vprašanje: letos verjetno gremo na bol z psom,in me zanima če kdo pozna plaže na katerih se lahko kopajo tudi psi? Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close