Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika plavajoce sadje v kozarcu – help!!!!!!

plavajoce sadje v kozarcu – help!!!!!!

Prosim za pomoc – naredila sem vlozeno sadje (zlozila v kozarce, sladkor, voda, v pecico, cez noc hlajenje) sedaj pa gledam kako plava pod pokrovckom, spodaj pa nic.
Pred casom sem delala marmelado, jo vroco obrnila, haldno obrnila in je tudi ostala gor, spodaj pa 2 cm nicesar – si predstavlajte kaksne sale so padale…..

Ali je tak kompot ok, a se prej pokvari – KAJ NAJ NAREDIM?
Hvala in LP!

Pozdravljena!
S tvojim kompotom in marmelado je vse OK. Edino pri kompotu je fajn, da daš naslednjič na vrh plastične mrežice, da je tekočina čez sadje. Včasih, če gleda sadje ali zelenjava iz sadja rada potemni. LP

Ja, tudi moje breskve so lansko leto plavale, pa so bile čisto ok. Morda je sem in tja katera potemnela, a okusa zato niso spremenile.

O teh mrežicah sem tudi jaz že brala, uporabljala pa jih še nisem.

Marmelada je ostala pod pokrovčkom ker je tako čvrsta, ni pa prav nič narobe, čeprav hecno izgleda, ja poznam to :-)). Meni se je to zgodilo samo z borovničevo, vse ostale so bolj redke :-))

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

hvala – mi je kar odleglo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close