PLATIN BLJAK
Men sploh noben komad ni bil nekaj posebnega,e ne pa tud da bi bli slabi. Vis so bili nekje na istem nivoju. Rožmarinke, to tud ni nekaj novega. Nekaj podobnega kot All Capone štrajh trio. So mi sicer všeč, celo zelo všeč, sam nekako se mi zdi, da ne spadajo na Emo.
Po mojem pa ma pesem v angleščini nekako več šans kot v slovenščini. Sicer pa tud pesem od Duo Platin gre nekako v uho, nekako je glih za evrovozijo, čeprav pa ni glih super dobra. Pa sej še nobena evrovozijska popevka ni bla…
Mene pa zanima, če se vam nič ne zdi trapasto, da plačujemo naročnino za TV in gledamo tako žalost? Malo poznam situacijo na TV – Mišiki slabo kaže za tretji mandat in hoče dobit mesto, ki ga trenutno ni – da bi imela “čez” razne Eme in podobne brez vezne stvari – ajd, pri Emi je še njen loverboy, k je pri Evroviziji zelo visok in ona bi vse to hopa hopa… Ampak a se ne počutte mal izigrane? No, jst se… mejčkn…
Kako je kdo pel me niti ne zanima preveč – pač, če so sprejeti in lahko pojejo, nej pojejo, ampak vrh je gnil…vrh…
Če pa hočjo opravičit Emo s promocijo Slovenije, je pa to ZELO slaba promocija….
Meni sta pa Simon in Diana všeč. Prvič sem ju videla ena tri leta nazaj, čisto slučajno sta nastopala v enem lokalu, kjer smo bili in ves lokal je bil navdušen, ker sta res naredila vzdušje, pa Dianin glas me je presenetil, pa lepo se mi je zdelo to njuno izkazovanje ljubezni, če smem tako rečt.
Zdaj sta mi bila že malo pocukrana na koncu in ko sem včeraj gledala Emo sem si mislila, saj sta kar ok. In potem vedno bolj sem ju gledala, vedno bolj sta mi bila všeč. Ko sta zmagala, sem bila kar vesela za njuju.
Moram še dodat to, da onadva sta v svetu glasbe že dolgo in kar izkušena na tem področju, nista nekadva, ki sta se podala na glasbeno pot pred kratkim.
Drugače mi je bila pa Alya fantastična, res. Dobra pesem, energična, ona sama dobro zgleda… če bi njo poslali, bi bila jaz prav ponosna na nas Slovenčke. Ampak sem malo gledala občinstvo, vse stare mame in stare ateje. Že tisti izrazi na njihovih obrazih so povedali dovolj. Tako je to pri nas in vedno bo tako.
Glede Rožmarink pa- žal, niso mi bile všeč.
Kdo si je lani zmislil, da Karmen zmaga s to Nanana, ker je bila pesem vsem porazna. Pa nam je potem vsem šla v uho, vsi smo si jo prepevali in vsi smo navijali. Čeprav smo na začetku bili vsi paf- kaj pa zdaj to za ena pesem neumna. Tak pač to je pri tej naši Emi. Vsako leto. Brezzveze se sploh ubadat.
Se podpišem pod Ajšin in Bbbučkin post.
In ne morem verjet kaj dela promocija, kaj buljenje v TV in to, koliko odšteje kdo za reklamo…res ne morem verjet. Že leta in leta se hudujem, da sem nabrž edina na tem svetu, ki ne GLEDAM glasbe!!! Jaz jo po starem še – POSLUŠAM. (Pa mi na Emi nič kaj dosti ne zadovolji nihče mojih slušnih čutil).
Nivo Eme in Evrovizije pa ni več to, kar je bilo v času legendarne Abbe (ko se je že o njih posalo zgoraj kar malo v slabšalnem tonu, toda Abba je bila za svoj čas zakon! NObeden od naših, pa ne more to postati v svetovnem merilu niti v najlepših sanjah.
Kljub temu da sem moški, oglašam se na Vašem “ženskem forumu”. Dekleta,mamice,žene…,zakaj ste tako ne-tolerantne? Mislim da postajamo narod,ki mu prav nič ni všeč in mu prav vse škoduje. Ali res prav nikomur,ne privoščimo malo sreče? Mislim da izbira samega zmagovalca sploh ni pomembna. V primeru,da bi zmagala N.Verboten-bi z velikim veseljem (verjetno) popljuvale-i tudi njo? Ali se motim? Enako bi bilo tudi če bi zmagal kdorkoli od nastopajočih (v to sem prepričan). Nisem zagovornik nikogar od nastopajočih (v tem krutem življenju zastopam le samega sebe),in moram priznati,da me je včasih kar malce sram ko pogledam okoli sebe in vidim toliko nevoščljivosti,netolerantnosti in odklonilnega odnosa do vsega in vseh. Toliko v razmislek…Drage dame,želim Vam lahko noč in prijetne sanje….
Roko na srce, všeč, ne všeč, prizanati moramo, da ima duo Platin
(vsaj njegova boljša polovica) ful dober glas, če ne drugo(postava, velikost, simpatičnost ipd pa vsaj to nekaj šteje).
Navsezadnje nismo izbirali miss univerze ali miss sveta (nekatere
nastopajoče so očitno mislile da gre za to tekmovanje) in če je Diana
iz dua pač suha in visoka je pač taka(kaka je pa Celin Dion???).
Jaz sem bila drugače za Rožmarinke, ampak priznam, da je
zmagovalni komad pač bolj primeren za eurosong(če se bo uvrstil), pa še Peter Januš poje back-vokal kar je še en plus.
Forum je zaprt za komentiranje.