PLATIN BLJAK
Zmagal nek DUO PLATIN – sem jaz tud včeraj prvič slišala, da to obstaja.
Vidim zakaj so vam ble Rožmarinke všeč, zato ker sploh niso pele:))
Slovenci očitno sploh ne znamo pet…
Če bi bla pa Mišina kuhinja, bi bila pa Verbotnova zmagovalka, a niste zadnjič tako napovedovale??
Itak bi pa pljuvale po vsakem, ki bi zmagal. Tako pač je!
jap, končno , k je bla prilka , da lansiramo nekej svežga in opaznga, pa spet sranje. Platin…ja, se mi zdi , da ne bi pokasiral pol tolk glasov , če ne bi kamera kr nekejkrat pokazala tistga mladička , k je zmagal na tistem IDOLU na auerjevi televiziji. je pač štajerska zakurblala telefone in preglasila vse.res škoda. tko pa nas bota predstavljala dva odcvetela osladenža , k sta taka , k bi pršla še tam iz časov abbe.pa nič slabga o slednjih. neka taka popačena različica , no.
sej je kr prou, k do glavnga izbora sploh pršli ne bomo. pekli me sam to, da gre zadeva iz naših žepov.
Nia
Ma dej bee,nehaj!Katera pa bi sploh lahko bla boljš?Mogoče rožmarinke pa vse tiste druge punčke in fantki, ki so še bli v finalu???Vse skupi je en drek,Platin ima vsaj pesem,ki gre v uho,pa čeprav je po istem kopitu kot že tisoč drugih.Pa tud če bi Slovenija imela največji hit na svetu tako in tako nebi zmagala,ker smo premajhni in nezanimivi za to prireditev,ki jo vodi(tako kot vse druge)politika.Boljš kot se je Nuša se tako nikol ne bo uvrstil nobeden naš izvajalec.
Jaz sem pa imela vtis, da so mariborčanke glasovale za Platin, ker sta imela v ozadju Janoš-a…:))(kao da je zraven samo za točke nabirat)..Ker pri najboljši volji ne poznam razloga , zakaj bi ravno onadva šla naprej….toliko drugih je bilo še boljših.Polona je enkratna pevka in tudi komad je bil nenavaden…ne tipično evrovizijski đingl…pa Furlanič….in še kdo.
Me pa ful moti to, da niti na našem izboru ne znajo več peti v našem jeziku, ampak nažigavajo angleščino.
Kakorkoli že je….zdaj je mimo….:))
lp
Potem se pa naj razgali. Ker po tem kar sem videla na odru, je tam stal samo kup kosti in nič drugega. Sem imela občutek, da se je “reva” za tale evrosong do konca izstradala. Je morda pozabila, da so sedaj v modi ženske z oblinami?:)))
lp
Forum je zaprt za komentiranje.