Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Platin barva

Platin barva

Pozdravljen Stevo! Imam blond lase.Ne naravne. V fs kamor hodim mi delajo pramena samo na narastku. Tako rada bi imela lase čisto svetle,platin barve. Vendar frizerka kamor hodim,mi te barve ali ne zna zmešat,ali se mi ne upa pobarvat. Že toliko krat sem ji rekla,da želim čisto svetle lase,po opravljenih pramenih pa sem rumena. To rumeno barvo mi potem z nekakšno drugo barvo tunira za 10 minut in nato jo spere. Vse skupaj mi ni všeč. Ker sem iz Koroške ste mi vi predaleč. Ali mi lahko svetuješ kakšnega dobrega frizerja,tukaj na Koroškem,kjer bi uslišali mojo željo po platin barvi. Hvala. Lp

Pozdravljeni! 3.11.07 sem vam pisala,in zastavila vprašanje pod platin barva.Do danes mi še niste odgovorili. Verjamem,da imate gužvo a odgovorili bi mi lahko vseeno,tako kot ste ostalim,ki so pisale in zastavljale vprašanja za menoj. Pa brez zamere. Lp

Spoštovana Evelina
na Koroškem je odličen frizer Matej Komar. Tu7di Tine Gros je sigurno dober. kar pa se tiče platinaste barve, to ni tako enostavno. verjetno vaši lasje imajo veliko trdovratnega rdečega pigmenta, ki se prepočasi svetli, tako da se posvetli le do rumene in ne do platinaste – skoraj bele barve. Sicer pojdite do enega od teh dveh, pa boste videla kako bo. vsekakor jima povejte, kakšne težave imate.
Vse najlepše z paltinasto barvo.

Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close