Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Platiansto Prosim za nasvet – blond oz. srebrno blond barva

Platiansto Prosim za nasvet – blond oz. srebrno blond barva

Hojla,punce

Ali mi lahko svetujete kakega dobrega frizerja v Lj, ki zelo dobro pobarva lase v platinasto ali srebrno blond?
Bila sem že pri različnih frizerjih, ki pa razen blanža nočejo uporabiti druge barve.
Za vsak nasvet bom zelo hvaležna, saj si že zelo dolgo želim tako barvo.

Hvala vsem za odgovore in lep dan,

N

Pokliči Christiana. Ima salon na Kersnikovi, zdraven Slamiča. Za barve je zakon.

Če imaš že zbeljene lase bo problem, saj ti lahko barva, ki jo želiš potegne na zeleno, tako da…

Ah, ja, poznam te kvazi frizerje. Jaz sem imela včasih na mojo naravno barvo samo svetle pramene, pa je pol že izgledalo vse skupaj tako nikakvo, da groza. Ker mi ni delala pramenov z barvo, ampak blanžom. Groza, pa lasje so bili uničeni. Jaz imam slabe izkušnje s frizerji kar se tiče prehoda na blond barvo. Zdaj pa razmišljam, da bi si dala v blond barvo malo temnejših pramenov (ki bi bili malo podobni mojim naravnim lasom), pa me je spet strah iti k frizerju, ker se bojim, da bi me zafurali.

Upam, da najdeš kakšnega fajn frizerja!

jaz sem se ravno prejšnji teden na “srebrno” pobarvala.V bistvu sem bela z mal sivkasto-srebrnimi odtenki,ker sem mela prej bolj šekaste lase in se je barva različno prijela.Ko sem imela še mokre lase sem si bila grozna,saj sem izgledala siva,ampak ko so suhi je pa kr huda barva 🙂

Je pa res,da sem do take barve prišla predvsem z blanžiranjem,saj druge variante v bistvu skor ni. Jaz sem že prej imela čisto svetle,tako da ni bil tak problem pri barvi.

Bila sem v frizerskem studiu Tamara ( Študentovska 13,Lj)

Upam da boš našla dobrega frizerja,kamorkoli boš že šla.Je pa pomoje bolj majhna šansa da bi imela take srebrne,kot jih ima tista ženska v reklami(sama sem namreč hotela take :))

nevem kakšna je tvoja naravna barva…ampak po moje ti bo vsak frizer prvo lase posvetlil…šele na to pa bo dal gor tvoj željeni odtenek…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close