Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Plastik fantastik….

Plastik fantastik….

Vemo, da je bilo že kar nekaj debatiranja na to temo, pa vendar, ker Lenderova tako uspešno zavaja javnost:

Na prvi sliki se očitno vidi, kako je modrček nafilan z drugo vsebino, kot bi moral biti, in odriva gor tisto, kar bi moralo biti v njem, na zadnjih dveh pa je plastika več kot očitna. Nisem zloba, vendar neha naj zavajati javnost z izgovori na kvazi masažo. Fotografije so iz njenih zrelih, odraslih let, posneti v razmaku max. 2 let, da ne bo kdo mislil, da je prva še iz časov dozorevanja (pubertete).

In še nekaj: na njeni uradni spletni strani ni nobenih fotografij iz otroštva oz. mladosti – morda zaradi primerjave?

Iz medijev smo bili tudi obveščeni, da sta se z Rebeko D. dobili na “prijateljskem” čveku in verjetno skupaj skovali plan, kako bosta še naprej nategovali vseverne Slovenceljne, da sta pristni in nepopravljeni! Pha, pa taka iskrenost! Če mislita, da se bo zadeva polegla, se motita! Iskrenost in poštenost dragi dami, sta človekovi veliki vrlini!

Pa da ne bo kdo misli, da je to zarota proti njej – sploh ne! Smo premajhen narod, da bi kaj ostalo prikrito!

Lp!

UUUaaaauUUU, zdej bom pa lažje spal 🙂

ja, in???
…briga me! zarad mene ma lahk velike kot lubenica (umetne al pa naravne), lahk je pa ravna kot deska… …briga me za druge!
opla, zakaj se tko obremenjuješ s popolnoma nepotrebnimi stvarmi???
lep dan!
p.

Saška Lendero je super ženska,tudi karakterno,zakaj ste ji nevoščljivi?Tako sexi vročo čustveno dekle bi si želel vsak moški.

Nmičkeno preveč časa imajo nekateri, pa ga porabijo za preučevanje drugih.

kwa je sploh važn kaj kdo dela…kaj se obremenjuješ s tem, si pa tud ena koza.Men so tud joški zrasli za eno celo številko v določenem času,brez masaže.Čist lohk da so tud njej

HELENCA,

sem moški in to na Ženskem čveku. In se kot opazovalec ženskih čarov počutim prevaranega.

Svaka čast, da so tebi zrastle za eno številko – čestitke, ni kaj! Kajti če bi ti za tri, bi se tudi v tvoji bližini spraševali, če si bila na posegu. Štekaš??
Naivnost pa taka, da verjameš takim zgodbicam!

In za ostale: nimam preveč časa, le drugim bi še rad odprl oči iz zaplankanosti in vznesenosti.

Lep dan vsem,

P.

Kolk besed o joških, saj jih ima vsaka krava, pa se nič ne hvali !

Razlika je očitna, zdej al je to tko retuširano in obdelano al pa so ji čez noč zrastle…nimam nič proti Saši Lendero al keri koli estradnici, nej majo joške do koroške če hočjo…ampak da pa klobasa o masaži in nevem kerih rastnih čudežih še…sej nismo učeri z marsa dol padl…z masažo je po moji logiki kvečjemu možno učvrstit prsi in zaradi tega izgledajo bolj polne in lepše oblikovane, nikakor pa se to ne more poznat za 2 številki modrca…Sicer pa modrčki znajo delat čudeže ja :))

Matr ima dobre joške.Bi se kar z veseljem priklopil na njen dihalni aparat.Saj ni čuda da ste ji nevošćljive.

Pijem pusim i devojke rusim!

nima umetnih in se prav vidi da ima z modrcem full gor nafilane! saj se na nekaterih slikah prav vidi das imam naravne, ker se vidi da so brez modrca povešene in prevelik razmak imam med njima da bi bile umetne!
sicer pa tudi če bi jih imela- koga briga

hehe, a se je saška mal raz….. :))))

Uf, če bi jst tko zgledala….

...in danes zaspim, ker jutr s tabo se zbudim..

Se strinjam z blondy. Brigalo me je zanjo, dokler se ni rinla zraven s temi joškami. Potem pa se naj ne pritožuje, če je razkrinkana.

Ja no, res se vidi da je bla na posegu, mi je bila pa prej tako kt zdej nikakva. Vesna Dolenc II. (govori kot bi mela ves čas neki v rit).
Ajde!

Karkoli že je, lepo zgleda in jaz ji prow privoščim.

Jaz ji tudi zamerim, da laže in zavaja javnost z eno masažo, saj je znano, da se prsi ne sme masirati! Če se že javno razgalja, potem naj odgovori na vprašanje po pravici , ne pa da nam v oči laže. Sicer njena stvar, da si jih je dala umetno povečat, ampak ni mi pa všeč, da zavaja.

Jaz pa VEM, da nima umetnih. Več kot 100 %. Je totalno iskren tip človeka, poleg tega pa sčveka vse o sebi. Vsi ki smo okol nje bi že tri mesece prej vedel, da gre na operacijo. Doma, brez modrčka ima samo malo večje, kot prej.
Verjemte pa kar želite.

No, počakajmo na konec medijske vojne med mlado pevko Žano in Sašo; bomo videli, kdo bo imel na koncu prav..Kajti Žana je vsaj priznala in medijsko ovekovečila svoje povečanje in ničesar ne skriva. Pa tudi nebi se verjetno posluževala “gossip-a” kar tako, če v ozadju nebi bilo nekaj neiskrenega s strani Lenderove. MOrda pa sta se srečali pri istem kirurgu ?

Sicer pa, tudi Rebeka Dremelj je od začetka govorila, da uporablja silikonske vložke za v modrček od Neckermanna. To je delala z namenom, ker je bila že odločena za povečavo in nekako je morala ljudstvo pripraviti na ne preveliko opazno spremembo. Nato si jih je dala povečat – nič nimam proti, hvalabogu, da ima toliko poguma, da se je odločila za tovrsten poseg, saj bo morala v življenju opraviti vsaj še enega. Vendar grdo od nje, da tako zavaja in noče tega priznati, saj so njene okrogline tako očitno povečane. No ja, res je že, da se stalno prehranjuje z “junk food-om” v Mc D*******,kar potrjuje tudi sama in vemo, da tovrstna hrana povzroča rast določenih delov telesa (:-)), vendar v tako kratkem času hormoni niso mogli vplivati na tako veliko povečavo po “naravni ‘poti”. :-))

Sem se malo razpisala, ker se mi ravno ljubi :-))

Brez zamere glavnih akterk in Lp,

SQ

Punce, ni treba glih na operacijo. Do neke mere pir tudi pomaga…

ka ste si bogi, dajte se malo s svojimi joškicami poigrat pa pustite živeti! zaradi mene če si vsi za 10 številk povečajo joške, glavno da so srečni

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close