Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Plastične operacije

Plastične operacije

A sem napisal vsi? Daj me spet citiraj no, točno sem določil kdaj niso neumni, zdaj pa bejži prebrat še enkrat, ne pa spet posploševat.

Saj sreča in pamet nista nujno z roko v roki, jaz jim privoščim da so srečni, saj to še ne pomeni da niso neumni…….

Saj to je ravno fora, ko boš ti filozofka razumela, da si dejansko čisto ista kot jaz, samo da maš pač drugačna merila, boš doumela, da če že sodiva obadva, ker tebi so pač neumni samo tisti, meni pa skorajda vsi, ki izključno zaradi lepote same popravljajo….. in ti potem govoriš meni, ki mam pač ”malo” bolj ostre standarde kje je neumnost od tebe, kdaj je ok.

To je tipično sprenevedanje, češ tam kjer jaz rečem da je neumnost je realno, pred tem pač ne, in drugi kao brezveze sodijo. Uvidi že to :)[/quote]

ouuu yeees…. i was blind bur now i see 😀 thx 😀

Saj ne rabiš, prav tako se boš tistim ki se jim boš zaradi tega zdela neumna in se ne bodo šli pojasnjevat zakaj, pač se jim boš.

Saj neumni običajno nimajo slabe vesti :P[/quote]

Meni oznaka “neumna” zelo ustreza. Dokler mislijo tako, sem lahko mirna.
Veliko rajši, kot pa se spopadati s foušijo.
Pa saj ne boš razumel.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mah ne vem. Jest sem pa od blizu vidla ene par takih “popravkov” pa
čist nikol ne izpadejo naravno in na prvi pogled “v redu”. Vedno se vidi,
da je blo operirano…in kaj je pol point?
Mene tista plastična, napeta koža odbija. Še ena moja žlahtnica, ki si je
čisto upravičeno dala popraviti kriv nos….mi na momente zgleda, kot bi
imela plastičnega.
Sva babe bile pred leti v Milanu….babji road trip….in smo se pasle
po butikih….ko smo stopile ven na cesto in je kolegica dobesedno zavpila in
odskočila od groze….ker smo stopili direkt pred ultra spako….če zdej
pomislim je čisto možno, da je bla una Versačejeva madam…ne moreta biti
dve taki….ej ….katastrofa….ko to vidiš od blizu….
In pol vidiš slavne, ki imajo na tone keša….pa izgledajo smešno….pa pol
si misliš, kako šele izpadejo pol tiste operacije za pol manj denarja?

tole je pa res smešn….moji dve kolegici sta si dali popravit nos….ampak zarad tega, kr sta s profila meli tako grbo…kot vid valič recimo…zdej mata pa ravnega….niti eni se ne vidi…praktično še jst nism opazla, dokler mi sama ni povedla in se obrnala s profila in pokazala sliko na tel. prej in potem…obe sta šli v zagreb in sta več kot zadovoljni, brez ene brazgotine, nč plastičnega, sam krivine ni več iz profila…. druga k si je dala joške povečat, si je dala iz nč oz. iz košarce a v košarco b….zgleda totalno normalno, nč umetno…povprečna velikost….potem si je dala ena vbrizgat v žnable lastno maščobo in zgleda super…je pa res, da je to sam za pol leta al pa še manj, kr se maščoba kuri in maš nazaj iste žnable po kratkem času…. zgleda pa lepo, kr ni pretiravala…. tud če greš na botox, še nisi cel umetn, ampak ti čist naravno ublaži pregloboke gube….jst res ne vem ka vi gledate….govori se o popravkih v mejah normale, ne o spakah, ki se preoperirajo tko, da jih na konc noben več ne spozna pa še otežijo si lajf z zategnjenostjo frisa….
to, kar ti praviš, da slavni zgledajo smešno, je zarad pretiravanja, noben ne more normalno zgledat, če ma za sabo 30 posegov in več…. in tiste za pol majn keša ne zgledajo slabše, ampak so si dale popravt kako zadevo sam 1x in so zadovoljne z rezultatom… ne vem ka komu ni jasn tle…. ne govorimo o spakah ampak o estetskem posegu, ki ti izboljša samozavest in pač življenje, če jih pač neka stvar tko obremenjuje….

tole je pa res smešn….moji dve kolegici sta si dali popravit nos….ampak zarad tega, kr sta s profila meli tako grbo…kot vid valič recimo…zdej mata pa ravnega….niti eni se ne vidi…praktično še jst nism opazla, dokler mi sama ni povedla in se obrnala s profila in pokazala sliko na tel. prej in potem…obe sta šli v zagreb in sta več kot zadovoljni, brez ene brazgotine, nč plastičnega, sam krivine ni več iz profila…. druga k si je dala joške povečat, si je dala iz nč oz. iz košarce a v košarco b….zgleda totalno normalno, nč umetno…povprečna velikost….potem si je dala ena vbrizgat v žnable lastno maščobo in zgleda super…je pa res, da je to sam za pol leta al pa še manj, kr se maščoba kuri in maš nazaj iste žnable po kratkem času…. zgleda pa lepo, kr ni pretiravala…. tud če greš na botox, še nisi cel umetn, ampak ti čist naravno ublaži pregloboke gube….jst res ne vem ka vi gledate….govori se o popravkih v mejah normale, ne o spakah, ki se preoperirajo tko, da jih na konc noben več ne spozna pa še otežijo si lajf z zategnjenostjo frisa….
to, kar ti praviš, da slavni zgledajo smešno, je zarad pretiravanja, noben ne more normalno zgledat, če ma za sabo 30 posegov in več…. in tiste za pol majn keša ne zgledajo slabše, ampak so si dale popravt kako zadevo sam 1x in so zadovoljne z rezultatom… ne vem ka komu ni jasn tle…. ne govorimo o spakah ampak o estetskem posegu, ki ti izboljša samozavest in pač življenje, če jih pač neka stvar tko obremenjuje….[/quote]

Sej sprejmem, ok. Pač nisem pristaš in to je to.
Če je to estetska korekcija, ki ti greni življenje, sem že celo za – res
je fajn, da se to da zrihtat in se celo življenje bolje počutiš.
Ne vidim pa, kaj te lahko tako “obremenjuje”, da si vbrizgavaš botoks in
špeh v žnable….to je pa men mem, pa koker obrneš….

Ravno sem hotela nekaj podobnega napisati, pa ne bom, ker je že filozofka razložila.

Najbrž se večini pri omembi plastične operacije pred očmi pojavi lik Donatele ali pa kakšne druge spake (ki je grozna, roko na srce in se z vami strinjam). Estetski popravki, kot je npr. lepši nos, iz košarice A v B, ali iz B v C, itn… pa so bili vsi, ki sem jih videla, res vrhunski. Tiste redke izjeme pa so bile zgolj posledica pretiravanja.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

to, kar ti praviš, da slavni zgledajo smešno, je zarad pretiravanja, noben ne more normalno zgledat, če ma za sabo 30 posegov in več…. in tiste za pol majn keša ne zgledajo slabše, ampak so si dale popravt kako zadevo sam 1x in so zadovoljne z rezultatom… ne vem ka komu ni jasn tle…. ne govorimo o spakah ampak o estetskem posegu, ki ti izboljša samozavest in pač življenje, če jih pač neka stvar tko obremenjuje….[/quote]

Čakaj, samo nekaj, če še TI nisi opazila, v čem je potem smisel take operacije, če ni opazno…. še en dokaz več za nesmiselno metanje denarja proč 😛

Dajte si pol še v Srbijo it junfr nazaj zašit, od tistega vsaj padejo Ojri 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Seveda je opazno, saj je povedala, da je operiranka zdaj zelo zadovoljna. To ti ravno pove bistvo, da je to naredila zase in ne za to, da bi drugi opazili. Sicer pa verjetno filozofka samo ni imela očal za blizu s sabo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda je opazno, saj je povedala, da je operiranka zdaj zelo zadovoljna. To ti ravno pove bistvo, da je to naredila zase in ne za to, da bi drugi opazili. Sicer pa verjetno filozofka samo ni imela očal za blizu s sabo. :)[/quote]
Kaj je copatar, spet zagovarjaš žensko mnenje ?

Seveda je opazno, saj je povedala, da je operiranka zdaj zelo zadovoljna. To ti ravno pove bistvo, da je to naredila zase in ne za to, da bi drugi opazili. Sicer pa verjetno filozofka samo ni imela očal za blizu s sabo. :)[/quote]
Kaj je copatar, spet zagovarjaš žensko mnenje ?[/quote]
Ata ti je copatar.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj bi on dal za pol copata, samo da bi ga drugi sprejeli medse.

Kaj je copatar, spet zagovarjaš žensko mnenje ?[/quote]
Ata ti je copatar.[/quote]
Daleč od tega 🙂

Čakaj, samo nekaj, če še TI nisi opazila, v čem je potem smisel take operacije, če ni opazno…. še en dokaz več za nesmiselno metanje denarja proč 😛

Dajte si pol še v Srbijo it junfr nazaj zašit, od tistega vsaj padejo Ojri :P[/quote]

lej tega….smiselno je zanjo, ne zame…men je ista oseba, isto ok, s takim al pa drugačnim nosom….njo je to moril in je pač šla popravt…. res ni vidne razlike, razn zanjo…in to je dovolj….enim k majo dost keša, je pač vseen, če vržejo jurja pa pol za tako korekcijo… to je to 🙂

haha…tisto deviško kožico nazaj zaštepat, to je šele bedn… v čemu je fora, če itak vsak ve, da ženska ni več nedolžna….tega pa jst ne kapiram, evo…nos kapiram, joške kapiram, tega pa ne 🙂

Dajte si pol še v Srbijo it junfr nazaj zašit, od tistega vsaj padejo Ojri :P[/quote]

lej tega….smiselno je zanjo, ne zame…men je ista oseba, isto ok, s takim al pa drugačnim nosom….njo je to moril in je pač šla popravt…. res ni vidne razlike, razn zanjo…in to je dovolj….enim k majo dost keša, je pač vseen, če vržejo jurja pa pol za tako korekcijo… to je to 🙂

haha…tisto deviško kožico nazaj zaštepat, to je šele bedn… v čemu je fora, če itak vsak ve, da ženska ni več nedolžna….tega pa jst ne kapiram, evo…nos kapiram, joške kapiram, tega pa ne :)[/quote]

Saj o tem ti ravno pravim, da to dokazuje neumnost, če ti ki si jo tolikokrat vidla nisi opazla razlike, to pomeni da njo morijo namišljene zadeve, kar je neumno (no so jo morile) in da je vse v šibki psihi in neumnih predsodkih o samem sebi…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kr neki te plastične operacije. Če želite dobro zgledat pejte na fitnes kvihtat, pa prehrano si poštimajte. Ne pa neki nos pa ušesa popravljat, lol

Matkič, ti ne zastopiš, da je njo motilo, ko je pogledala svojo fotko s profila. Sicer bi lahko fotke popravila s Photoshopom ali pa bi fotke s profila enostavno pobrisala. Ampak to bi bila cenejša rešitev, ona se je odločila za dražjo, najbolj enostavno. 🙂

Matkič, ti ne zastopiš, da je njo motilo, ko je pogledala svojo fotko s profila. Sicer bi lahko fotke popravila s Photoshopom ali pa bi fotke s profila enostavno pobrisala. Ampak to bi bila cenejša rešitev, ona se je odločila za dražjo, najbolj enostavno. :)[/quote]

eh, sj ta naš matko vse kapira, sam je trmast in ne odstopa od svojga začetnega mišljenja…. sj se vsi strinjamo, da smo različni in za nekoga je lahko nek problem ničn oz. sploh ni problem, za druzga bo pa ta enaka stvar nenormalno moteča in življenjskega pomena…. ravno zato ne more prva oseba drugo označit za neumno, ker drugače gleda na to 🙂

Matkič, ti ne zastopiš, da je njo motilo, ko je pogledala svojo fotko s profila. Sicer bi lahko fotke popravila s Photoshopom ali pa bi fotke s profila enostavno pobrisala. Ampak to bi bila cenejša rešitev, ona se je odločila za dražjo, najbolj enostavno. :)[/quote]

eh, sj ta naš matko vse kapira, sam je trmast in ne odstopa od svojga začetnega mišljenja…. sj se vsi strinjamo, da smo različni in za nekoga je lahko nek problem ničn oz. sploh ni problem, za druzga bo pa ta enaka stvar nenormalno moteča in življenjskega pomena…. ravno zato ne more prva oseba drugo označit za neumno, ker drugače gleda na to :)[/quote]

Jaz to vse vrhunsko razumem, ampak še vedno to pove, da je neumna, case closed… ker je toliko labilna oseba, da jo moti nekaj tako neumnega, in ne zmore pogledat preko tega, to je ravno point da je neumna, jaz vse ostalo razumem, ampak v osnovi je to ravno znak neumnosti, pa saj dobro da so manj pametni na Svetu, jih rabimo, samo preveč jih ne sme bit 😛

eh, sj ta naš matko vse kapira, sam je trmast in ne odstopa od svojga začetnega mišljenja…. sj se vsi strinjamo, da smo različni in za nekoga je lahko nek problem ničn oz. sploh ni problem, za druzga bo pa ta enaka stvar nenormalno moteča in življenjskega pomena…. ravno zato ne more prva oseba drugo označit za neumno, ker drugače gleda na to :)[/quote]

Jaz to vse vrhunsko razumem, ampak še vedno to pove, da je neumna, case closed… ker je toliko labilna oseba, da jo moti nekaj tako neumnega, in ne zmore pogledat preko tega, to je ravno point da je neumna, jaz vse ostalo razumem, ampak v osnovi je to ravno znak neumnosti, pa saj dobro da so manj pametni na Svetu, jih rabimo, samo preveč jih ne sme bit :P[/quote]
A zdaj boš pa ti določal, kaj je za druge neumno in kaj pametno? Pa tako si bil pameten, da drugi za druge ne moremo objektivno govorit.
Matkič, saj ti sebe ne uvrščaš med pametne, reči da ne. :))

Jaz to vse vrhunsko razumem, ampak še vedno to pove, da je neumna, case closed… ker je toliko labilna oseba, da jo moti nekaj tako neumnega, in ne zmore pogledat preko tega, to je ravno point da je neumna, jaz vse ostalo razumem, ampak v osnovi je to ravno znak neumnosti, pa saj dobro da so manj pametni na Svetu, jih rabimo, samo preveč jih ne sme bit :P[/quote]
A zdaj boš pa ti določal, kaj je za druge neumno in kaj pametno? Pa tako si bil pameten, da drugi za druge ne moremo objektivno govorit.
Matkič, saj ti sebe ne uvrščaš med pametne, reči da ne. :))[/quote]

Če lahko ti, lahko še opice v živalskem vrstu v LJ 🙂

Saj jaz ne govorim za druge objektivno, ampak pravim da so za MENE neumni, a razumeš to, ZA MENE!!!!, ne po merjenju IQja ali opravljeni stopnji izobrazbe ki je lahko bolj objektivna kot jaz, jaz pravim ZA MENE

ZA MENE
ZA MENE
ZA MENE

Jaz se ne uvrščam nikamor, moje življenje govori zase…. samo to tebe nič ne briga

Zdaj se bo pa pohvalil kako te je uspel ob živce spravit. To oni prek črk ocenijo naša nihanja v razpoloženju.

“Čustvena inteligenca” na forumu…

Valda, zdaj si misli da se trosim od nervoze…..

Pa naj si, da mu vsaj malo ”sončka” posije na bledo faco 😀

Ajaaaa. Za tebe. Ker ko si napisal, da njo mučijo neke namišljene zadeve, se mi je zdelo, da bi rad povedal, da si ona nekaj domišlja. Zdaj pa bi mi ti rad povedal, da si v bistvu ti tisti, ki si domišlja. Razumem. 😉

Ajaaaa. Za tebe. Ker ko si napisal, da njo mučijo neke namišljene zadeve, se mi je zdelo, da bi rad povedal, da si ona nekaj domišlja. Zdaj pa bi mi ti rad povedal, da si v bistvu ti tisti, ki si domišlja. Razumem. ;)[/quote]
Ata ti je copatar 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close