Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Planina JUG

Planina JUG

Zanima me, če kdo ve za kajšno prosto stanovanje do 50m2 v pritličju (gradili so LOKA INVEST) in kakšna je cena?
Morda pa tu najdem kakega lastnika, ki bi ga prodal.

Hvala in lp, siva miška

Zakaj pa ravno v pritličju, kjer imajo vsi terase zraven kar močno dvigne ceno…

Tole dvosobno je v pritličju, nekoliko večje kvadrature

V višjih nadstropjih je nekaj bolj primernih….če je vzrok invalidnost oz kaj podobnega, imajo lifte, pa tudi sicer je dostop invalidom prijazen

Hvala

Saj ne morem verjet, da je lahko nekdo tako neotesan. V tem primeru si to ti siva miška. Prviš zato ker se izdajaš zame in si mi ukradla moj nick. Drugič pa, ker odgovarjaš oz. se zahvaljuješ za odgovor na vprašanja katerega nisi zastavila ti.

No pa ker ne morem kontaktirati z Županom bom pač preko svojega novega nicka – bom pač ostala črna mš.

Župan,
Zanima me kvadratura tega dvosobnega stanovanja in cena.

Hvala in lep pozdrav od črne miši

Sej ne morem verjet, da sem tako neumna, saj mi vse na linku piše. Hvala Župan.

Lopovi!

🙂

Obvladate ta forum, ni kaj. Vseeno hvala. Izvedela kar sem želela

Lep dan še naprej

Miške, ne se kregat, omenjeni blok je ok

Župan,
Kakšna je pa cena za miške 🙂

LPozdravček iz mišje luknjice

Aja saj piše, sem pa res vsak dan bolj neumna – 1.425,57 €ur/m2.

Tega stanovanja ni. In ne seri tu gor. Za take debile kot si ti je mesto drugje. Če nisi sposoben normalno komunicirat in ljudi žalit se samo spokaj. Mislim, da si en zakompleksan težak. Sedaj pa se umir in nehaj.

Se opravičujem ker se tako izražam, so pač tisti dnevi, pa me malo meče. Upam, da otroci ne bodo tega videli. Saj bi izbrisala in popravila, pa ne znam.

Kaj revček a si spet zatajil v postelji. Mogoče se te pa tvoja miška ni usmilila. Ne sekiraj se ti bo neumna miš priskočila na pomoč (verjetno jih okrog tebe kar mrgoli) Bojim se da niso bele – veš te so pa prepametne zate.

Sploh ne vem zakaj dobim take napade, pa sem drugače lepo vzgojena, samo včasih si ne morem pomagati, če bi mi videli šele na cesti…

Lokainvest stanovanja so slabo narejena, kar ne čudi, ker jih je delal Vegrad. Se ful pritožujejo. Kupi raje od gradbinca ali pa starega pa ga prenovi. Od Lokainvest Planina Jug zgradbi pušča streha na vseh koncih, dvigala se kvarijo, kopalnice so slabo narejene, voda zamaka v okna in vrata, napak je cel kup, Lokainvest pa jih ne odpravlja. Mal se pozanimaj od ljudi ki tam živijo.

Ana12
Počasi že obupujem. Bom upoštevala tvoj nasvet in pogledala še po starejših stanovanjih.
Hvala za informacije.

LP, črna mš

No Lokainvest seveda odpravlja (res pa da počasi) napake, ki pa bi jih moral Vegrad (ki crkuje in ne jebe reklamacij).

Žalostno da mora investitor odpravljati izvajalčeve napae….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close