Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek planet zdravja nm-izkušnje

planet zdravja nm-izkušnje

….v naslovu…

prodali ti bodo ene tri različna olja,da se boš mazala…vzeli velik denarja :))
sem se smejala ,ko so šle tri znanke , z raličnimi težavami in vse prišle z istimi olji !

Kaj te pa čudi? Sej je čisto možno, da nekatera olja blažijo več simptomov hkrati. dddddd..

:))
pol lahko pa tud k meni prideš……mam tudi nekaj olj :))

Bejž stran!!!

Jaz sem šla h njim na gospodarskem razstavišču enkrat, ker so sumili, da imam nekaj narobe s ščitnio pa sem rekla, ajd, no pa sprobajmo za foro. Mi tip naredi neke preiskave nahitro, reče, da jaz pa že nimam nobenih težav, sem bolj zdrava od večine, so zdavniki eni butli, da sumijo kaj takega, skratka, naj pozabim na ščitnico. Mi je pa seveda prodal ene 3 flaške tistih olj, ker mi bo pato vseeno pomagalo, da se bom počutila še bolje, ker vpliva na tisto, kar naj bi bilo narobe.. 🙂 Skratka, sem čez en teden izvedela na podlagi krvi (in ne tistih naprav Planet zdravja) od zdravnika črno na belem, da imam hashimoto oz. avtoimuno vnetje ščitnie, okrog 1000 protiteles namesto 60, spodaj pa doza tablet, ki jih bom jemala do konca življenja 🙂

Tako da pomojem mnenju in izkušnjah.. bullshit, škoda denarja, kot je ena rekla, “bejž stran” 🙂

Sem bila enkrat pri njih, ko so bili na sejmu na gospodarskem razstavišči, ker so zdravniki sumili,da imam nekaj narobe s ščitnico,pa sem rekla, ok ajd, pa sprobajmo. Mi tip s tistimi napravami pogrunta, da je z mano vse v najlepšem redu, bolj zdrava od večine ljudi, da so zdravniki bulti, če sumijo ščitnico, skratka vse super. Pa seveda mi vseeno proda ene tri flaške tistih olj, ker vplivajo na ne vem kaj vse.. 🙂 Potem pa dobim čez en teden na podlagi krvi (in ne enih napravic od Planeta zdravja) izvid od zdravnika, da imam hashimoto oziroma avtoimuno vnetje ščitnice, protiteles okrog 1000 namesto 60, spodaj pa doza tablet, ki jih bom jemala do konca življenja.

Skratka, po mojem mnenju in izkušnjah totaln bullshit, kot pravi ena gor “bejž stran”! 🙂

Sem bila enkrat pri njih, ko so bili na sejmu na gospodarskem razstavišči, ker so zdravniki sumili,da imam nekaj narobe s ščitnico,pa sem rekla, ok ajd, pa sprobajmo. Mi tip s tistimi napravami pogrunta, da je z mano vse v najlepšem redu, bolj zdrava od večine ljudi, da so zdravniki bulti, če sumijo ščitnico, skratka vse super. Pa seveda mi vseeno proda ene tri flaške tistih olj, ker vplivajo na ne vem kaj vse.. Potem pa dobim čez en teden na podlagi krvi (in ne enih napravic od Planeta zdravja) izvid od zdravnika, da imam hashimoto oziroma avtoimuno vnetje ščitnice, protiteles okrog 1000 namesto 60, spodaj pa doza tablet, ki jih bom jemala do konca življenja.

Skratka, po mojem mnenju in izkušnjah totaln bullshit, kot pravi ena gor “bejž stran”! 🙂

zakaj pa ne poveš zakaj stran?

zakaj pa ne poveš zakaj stran?[/quote]
Zato ker je ena rekla da je druga rekla da je tista rekla da je brezzvezze in da samo dnar stran vržeš, tako je ona rekla torej bejž stran, sem rekla.

Mož je slišal reklamo za njih na radiu in nasedel. Na pregledu je bil v Ljubljani. Za pregled in dve steklenički olja (eno za uživanje, z drugim se je moral mazati po popku 🙂 je plačal 80€.

Še danes ga zezam, da drugič naj da raje meni 80 €, ker kupim celo cisterno olja za ta denar 🙂
Pomagal obisk pri njih seveda NI.

Nič pretresljivega iz prve roke… Na srečo. Mama in nekaj prijateljic je na srečo še vedno dobro, le z nekaj manj denarja v žepu. Sliši pa se marsikaj, tudi bolj žalostne zgodbe. Tudi po TV so jih že vlačili. Skratka še ena natega.

Totalni nateguni! Dajo tisto drago olje, potvezijo malo o jodu in natriju, vzamejo keš in na koncu nobene koristi. Nobene strokovnosti, le en velik blef!!!

Motorno olje za kosilnice pomaga za vse bolezni.

Zlasti če imaš IQ kure.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close