plan, kako se sprovocira izredno stanje
Eh.. ne bo počilo. Vsi bomo preboleli ali precepljeni. Nekateri bodo zdaj res izgubili voljo boriti se proti, v razvoju so še ostala cepiva in zdravila. Vse bi potihnilo. Potem ko bomo že skoraj pozabili, na to norost, pa bomi cepljeni dobili svoj račun. Jaz se zavedam, da miške tega niso prenesle. Pri starosti 79let pa se ne sekiram, sem cepljena oseba in nimam problejom, vsak teden po trikrat hoditi na preglede, vsi ljubi so mrtvi, sin se je oženil v Nemčijo, sama sem. Cepivo je že pokončalo dve dobri prijateljici, jaz samo čakam na svojo uro. Prvič se počutim celo po dolgem času koristna. Danes sem jaz lahko imela čast peljati sosedovo punčo k frizerju. Delala bon usluge necepljenim.
Mati otroka PCT, 14.09.2021 ob 22:11
Bo. Zdaj so pritisnili na napacen gumb. Zdaj so se lotili še otrok!
Ne more k zdravniku brez testa, ne more na bus ko gre na trening… in test za samotestiranje ne velja potrebno je placati test QR kodo
Ga. Vendetta, ostanite zdravi !
Verjetno boste vi v prvi bojni liniji?
Vendetta, 14.09.2021 ob 20:54
Eh.. ne bo počilo. Vsi bomo preboleli ali precepljeni. Nekateri bodo zdaj res izgubili voljo boriti se proti, v razvoju so še ostala cepiva in zdravila. Vse bi potihnilo. Potem ko bomo že skoraj pozabili, na to norost, pa bomi cepljeni dobili svoj račun. Jaz se zavedam, da miške tega niso prenesle. Pri starosti 79let pa se ne sekiram, sem cepljena oseba in nimam problejom, vsak teden po trikrat hoditi na preglede, vsi ljubi so mrtvi, sin se je oženil v Nemčijo, sama sem. Cepivo je že pokončalo dve dobri prijateljici, jaz samo čakam na svojo uro. Prvič se počutim celo po dolgem času koristna. Danes sem jaz lahko imela čast peljati sosedovo punčo k frizerju. Delala bon usluge necepljenim.
Moj poklon tako čudoviti osebi s srcem in razumom na pravem mestu.
Vse dobro Vam želim!
Moj poklon, 14.09.2021 ob 23:54
Moj poklon tako čudoviti osebi s srcem in razumom na pravem mestu.
Vse dobro Vam želim!
neverjetno kakšen zapis. Vsaka čast gospa! In predvsem zdravja vam želim in še na mnoga leta, kljub cepivu. In izjemen poklon za to, da ne napadate tistih, ki so sprejeli drugačno odločitev od vas, ampak jim celo pomagate. Vsa čast res.
izjemno, 15.09.2021 ob 00:36
neverjetno kakšen zapis. Vsaka čast gospa! In predvsem zdravja vam želim in še na mnoga leta, kljub cepivu. In izjemen poklon za to, da ne napadate tistih, ki so sprejeli drugačno odločitev od vas, ampak jim celo pomagate. Vsa čast res.
Se strinjam
Jaz napovedujem da bo tokrat res počlo. Ampak konkretno. Protest, kot ga Slovenija še ni videla! Kje bo potekal? Ja seveda na facebooku!! To je meka za anticepilce, poleg tega pa pichkice ste itak glasbe samo virtualno. V realnem svetu pa s sklonjenimi glavami čakate v vedno daljših vrstah na vrtanje po nosu.
In da bo taka kategorija ljudi šla na ulice? Nikoli in nikdar.
Eni ti celo pišejo, da si heroj, ker to počneš in ker se žrtvuješ za druge, ampak se ne žrtvuješ za druge, ti si se samo tako odločila in to je tvoja odločitev. Sicer pa,ta vlada, kakršna koli že je, karkoli si kdo o njej misli, je vse naredila namerno. Nič ni naključno ali brez razloga. Vse poteze so pravzaprav načrtovane in obstaja en splošni načrt z malo svobode pri njegovem izvajanju. Vlada, ki je trenutno na vodstvenem položaju, v resnici ne odloča o ničemer. Ne samo, da nimajo moči odločanja, tudi nočejo imeti moči odločanja. In tudi od njih ne bi smeli zahtevati ničesar, kajti če bi hoteli nekaj narediti, bi to storili že zdavnaj. Zdaj je prišel čas, da se stvari preprosto spremenijo, tako ali drugače, vendar mi sami moramo kaj storiti. Ni druge poti. Nihče drug tega ne bo storil. Samo mi. Ali pa tega ne bomo storili? In to je tudi zelo verjetna možnost. “Vlada” ni tam, da bi vladala, ampak samo za prenos sporočil, so dobesedno poštarji, majhni drekači, ki prenašajo pošto nekoga drugega!! Oni to vedo in zanje je tako super, ker jim ni treba odločati. Oni imajo vse dokumente, kjer piše kaj morajo narediti, če želijo dobiti finančno pomoč EU m a f i j e !
Vse kar se dogaja s COVID19 je nateg, ampak je nateg na globalnem nivoju in tile pajaci na vladi samo prejemajo navodila, delajo se, da imajo v ozadju neko strokovno skupino, ampak je nimajo, strokovno pa sploh ne, to so navadni pajaci, zafrustriranci, odvisniki taki in drugačni (alkohol, požrešnost-debelost)….Tudi če uspe skupini odvetnikov v Nurenbergu kaj iztržiti, da se tole konča, tile naši pajaci politični in »STROKOVNI« ne bodo nič odgovarjali, ker ne dajejo nobenih navodil, ampak jih samo izvršujejo. Tudi med drugo vojno so bili nacistični oficirčki, ki so samo izvrševali navodila- ukaze in niso za nič odgovarjali, tudi Janša in njegova klika ne bodo!
VI LJUDJE SE MORATE UPRETI, MORDA JANŠEVA VLADA TO CELO ŽELI!!- DOBRO PREMISLITE !!!
jaz pod takim pritiskom, psihiranjem in omejitvami ne želim več živeti. zastrupljajo nas z vseh strani (zrak, voda, hrana). je to sploh še življenje? kje je svoboda? ne bojim se umreti. počasi se pripravljam na odhod. raje umrem pokončno, kot pa životarim poteptana, zasmehovana in kaznovana na vsakem koraku. raje samomor, kot umor s cepivom.
manj inteligentna in neizobražena, 15.09.2021 ob 08:00
jaz pod takim pritiskom, psihiranjem in omejitvami ne želim več živeti. zastrupljajo nas z vseh strani (zrak, voda, hrana). je to sploh še življenje? kje je svoboda? ne bojim se umreti. počasi se pripravljam na odhod. raje umrem pokončno, kot pa životarim poteptana, zasmehovana in kaznovana na vsakem koraku. raje samomor, kot umor s cepivom.
Vsega bo enkrat konec, tudi tega natega. Veliko nas je, ki se ne pustimo nategovat in se nikoli ne bomo. Zmaga vedno najboljši in to smo mi, ki nam delajo logične povezave in ki razumemo za kaj gre. Debilom pa itak ni pomoči v kar so se spustili za to bodo nosili posledice
Forum je zaprt za komentiranje.