plagiat Helene Blagne
Kure ste bogi, Helena (ki sicer ne spada v moje interesne sfere), je sama povedala (VAL 202: reportaža iz podelitve Viktorjev, še isti večer, v studiu so bili trije moderatorji), da je idejo prevzela po Bjork. A to, ko ideja ni njena, pomeni da je manj fascinirala. A moj Murin kostim na mani manj lepo stoji, ker je Murin? HALOO??!! A lahko prosim enkrat malo nehate iskat gnile jajce?
Oprosti blabla ampak zato je ona slavna in bogata jaz in ti pa povprečna državljana, ki nosiva Murina oblačila….kake primerjave pa dajaš????? Slavo si je treba tudi zalužiti ne pa samo kopirati za drugimi in upati, da te ne bodo našli. Sploh si pa neka DIVA ne more privoščiti plagiatov in PIKA!!!! Sicer ni DIVA!!!!!
Zate ni DIVA, zame tudi ne, za marsikoga pa. Imam jaz ali mogoče ti pravico, da jim to vzameva? Po moje da ne. Sicer pa mislim da je boljši dober plagiat (vsaj pri oblekah) kot slab original. Če se samo spomnim, kakšne oblekce ji je šivala njena sestrica. Za dol past! Pa so jo njeni oboževalci vseeno kovali v zvezde. Zdaj jo pa opazijo tudi drugi. Slovensko tržišče pa vsled pomanjkanja kakovosti (tako izvajalcev kot poslušalcev, ali pa predvsem poslušalcev), požre čisto vse. Nikar ne bodi razočarani fan, ona JE dobra. V tem kar počne JE dobra, vsekakor pa me je že nekajkrat presenetila (Demolition Group in DEŽ). Škoda, da tudi na drugih področjih in nivojih ni tako dobrih izvajalcev, bi bilo vsekakor lažje izbirati.
Za naše slovenske razmere je Helena diva. Tudi za slovenske razmere. Je pa res, da v svoji majhnosti tega ne zmoremo priznati. Ostale ji do kolen ne sezejo, je pa res, da se pocasi ucijo. Sej se tudi ona.
Kaj me briga njena glasba? Saj je ne poslusam. Kaj me brigajo njene cunje? Kaj me briga, kaj je pocela 20 let nazaj? BTW se spomnim, da je bila enkrat v oddaji (nedeleja zvecer nacionalka), kjer zahtevala, da jo naslavljajo z nazivom dipl. oec. takrat je bila v 20 %, ce je danes 100.
Zenska se inteligentno pogovarja (dokaz: nedelja, 24 ur), pa ce je ekonomistka al pa ne. Takih stavkov z nadpovprecno visoko izobrazbo ne spravim skup. Za svoja leta zgleda sijajno. Oblecena je bolje kot kdajkoli prej. Svoje greha pa tut prizna. Saj je priznala, da je kopirala. So what!
Demolition group in Dez! Halo? Ste videli?
Helena je v redu, večina rada gleda njene nastope pa naj bo njena garderoba “plagiat” ali ne. Poje odlično, svojo obrt obvlada. Za svojo kariero je garala, s svojo publiko kontaktira v redu, z novinarji tudi, kaj hočete še več? Nikomur ni nič dolžna; lahko smo veseli, da imamo tudi mi take vrste “divo”. Njeni nastopi so 100% premišljeni, nikoli ne kiksne.
Dobra je.
Saj ne morem verjeti,koliko nevoščljivosti je v Vas…. Zakaj se pa same ne naličite in oblečete kakor ona…. Predvidevam da je dosti truda vloženega v kreacijo v kateri smo jo videli (kljub temu da ni njena). Ena sama Slovenska “fovšarija” Vas je…Lahko Vas je sram…. Ona je vsaj nekaj naredila…Kaj pa Vi?
Forum je zaprt za komentiranje.