Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek plačilo za seks

plačilo za seks

ne se nič obremenjevat, ti nisi nič kriva za to, pa kakor koli bla oblečena…ampak S TIPOM JE NEKAJ NAROBE-ON NIMA VSE POŠTIMANO. Pomisli kako bogi je on da misli da mora plačevat za sex 🙂

Star tibetanski pregovor se glasi:”Kar si misliš o drugih takšna si ti!”

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

No mavrični vitez,
pol si ti kurba.

Ker si to misliš o drugih.

Kaj pa jaz ali sem jaz tudi kurba?

midva sva prvič tudi po 15 minutah pa sva že 5 let skupaj. z prejšnjimi je pa dlje trajalo. vsak ve kaj je najboljše za njega. ampak če bi meni kdo ponudil 50.000sit oz cca 200€ bi vzela pa šla, jebiga kaj

če dobr zgledaš…js ti dam 250..samo 2uri nebo mira…pa kaj:)

jst bi samo denar vzela pa šla nič nebi “delala” :)) najbolš je pa če si plačan za rajcanje prek spleta, menda se da dobro zaslužit. kolegica je včasih poznala eno punco, ki je rajcala tipe prek spleta, v chatih in zato računala današnjih 50€ in tipi so ji kar denar na račun nakazvali pa po pošti pošiljali :)) se to dejansko da? je kdo ki bi to delal sploh?plačeval mislim :))

Zakaj pa toliko verjameš ženskam? Ženske niso zato na svetu da bi tebi resnico govorile.

Zakaj pa toliko verjameš ženskam? Ženske niso zato na svetu da bi tebi resnico govorile.[/quote]

Kje si našel šest let star citat od Mavričnega?

Ne morem pa verjet, da v šestih letih ni naredil niti pol koraka naprej.

Drugače pa, vsa čast, da vam uspe izbrskati tako stare teme. Pa po mojem se je po uvedbi evra tarifa zvišala.

hahaaaaaaa dve uri se ti pa res ni treba opravičevat, da bo drugič boljš 🙂 loh to na kratko nardiš

hahaaaaaaa dve uri se ti pa res ni treba opravičevat, da bo drugič boljš 🙂 loh to na kratko nardiš[/quote]

hahahahahahahahahaha

mene tudi zanima če res obstaja kdo ki bi bil pripravljen plačati le za rajcanje preko spleta, chata, msn-ja ??? ker ponavadi če že kdo plača za seks ga tudi hoče dobiti, tukaj gre pa le za rajcanje. ???

hahaaaaaaa dve uri se ti pa res ni treba opravičevat, da bo drugič boljš 🙂 loh to na kratko nardiš[/quote]

kaj na kratko…škoda denarja…naj se okusi kako težko je prislužit eure…

drgač pa ti itak samo blebetaš…od tebe konkretnega še kaj ni bilo…tak da sem pričakoval hahaaaa:)

drgač pa ti itak samo blebetaš…od tebe konkretnega še kaj ni bilo…tak da sem pričakoval hahaaaa:)[/quote]

ma če ti dve uri in pol zdržiš, bi ti tut zastonj dala :))))))

drgač pa ti itak samo blebetaš…od tebe konkretnega še kaj ni bilo…tak da sem pričakoval hahaaaa:)[/quote]

ma če ti dve uri in pol zdržiš, bi ti tut zastonj dala :))))))[/quote]

…ti pa se kr smej…prej kot da probaš in se prepričaš neboš vedla…do tedaj se pa lahko kar lepo naprej smejiš:)

“Ker je bil tudi zelo prijetnega videza, sem začela razmišljati, da mogoče ena avanturca z njim bi celo prišla v poštev.” A ni iz te izjave razvidno da tudi sama nisi hotla met kj več kot one night stand? Sicer pa ti je dal samo vedt da ne misl met nič s tabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close