Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek plačilo za seks

plačilo za seks

ne vem spider, noben župnik se še ni slinil ;))

Očitno imaš res kurje možgane, da ne veš, kaj pišeš tri vrstice nazaj.
Kaj je pa to??
“Tale EQ ma svoj EQ mal za lunnno.” Se nisi obregnila vame??
Pa če si taka carica kot očitno misliš, da si, ne kliči spiderja na pomoč.

ja madona, in kaj, če se ne bo poročila, haloo?

In kako se reče tistim, ki moškim seks pogojujejo s poroko?

Malce si zašel iz koncepta, je že mavrični vitez nekaj pametnega na to napisal.

Mislim, da je Spider in ne mavrični. Je pa očitno, da imaš hudo vcepljen strah pred seksom. Vse skupi že meji na paranojo.

Se boš pač morala sprijaznit s tem, da eni seksajo tudi takrat, ko ne želijo otrok delat. In to ne nujno s svojimi partnerji, ker jih morda niti nimajo.

Če se boste steple povejte da pridem za sodnika.Ampak mislim da ena kurba na kvadrat ni vredna tega hehehehe.

Inflacija, ni kej. U mojih cajtih so ble kurbe po petdeset mark…

---------------------------- z nobenim kavljem me ne dobite več ven

To bo, ja.

Joooj, enim je pa tuki res hudo ven udarlo…kompleksi, zloba,…

Drugač pa ne vem, kaj naj si mislim. Mene bi tak bes pograbil, da bi mu denar začela trgat pred nosom, potem pa bi videla njegovo reakcijo :))
Vsekakor čudaško!

jest bi se u zemljo pogreznila da se mi kaj takega zgodi. Ponižanje, da večjega ne!
V prihodnje boš mal drugače razmišljala, če tokrat slučajno sploh kaj si!

Ma, je čudaško, je bizarno, je noro…ampak še vedno mi ni jasno, zakaj ni vzela tistega dnarja..Ej, 50 jurčkov, za to si lahko kaj lepega za oblečt kupi, npr.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Čudaštvo je relativna stvar

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Zdaj pa so po deset jurjev.Torej naša dama ni čisto navadna kurba.

EQ daj pojdi raje k svojemu možu in mu pridige delaj. Drugim pa pusti, da uživajo v sexsu s svojim partnerjem, če pa nimajo partnerja je pa itak vseeno,če tudi gre vsak dan z drugim.

eq mislim, da te punce kot so miša in katja in še veliko drugih zato tako napadaš, ker imajo one boljše življenje in so bolj razgledane ti pa gledaš oskoosmerjeno in mečeš vse v isti koš. (pojdi raje na pogovor k kakšnemu psihiatru)

MADONCA KAKŠNI MODELI STE ENI. PREDVSEM ENE PAR MOŠKIH KOT,DA BI PRVIČ SLIŠALI,DA ŽENSKA SEXSA. EQ TI PA LJUDJE SMO RAZLIČNI.ČE GRE NEKO DEKLE SPAT Z MOŠKIM ZA ENO NOČ ŠE NE POMENI DA JE TO,KAR TI OPISUJEŠ DA SO NEKATERE TU. MISLIM MODELI SKULIRAJTE SE.

Jaz bi ti pa takole povedala….tamle v Ljubljani se itak že vse seksa en čez druzga….malo mesto kurbic in kurbirjev…zato me sploh ne preseneča da ti je ponudil denar…..v mestu se res več ne ve, kdo je kaj…..vsi oblečeni po najnovejši modi, sfrizirani, stilirani, v glavnem izumetničeni do amena….Vsi frajerji in frajerke a vsi po vrsti reveži…….Pohujšanje v dolini šentflorjanski….

Naj ti bo to šola….spoštuj se in ne izgovarjaj se s tem, da si si zaželela aferico…morda si že dovolj stara, da bi si raje omislila resno vezo??Še par takih aferic si boš zaželela, pa boš prislužila razupiz renome, potem ti pa res ne bo ostalo nič več drugega, kot sprejemati denar….

Ej, to je videz. A ti tud padaš na te finte? Drugače sem prepričan, da se v manjših mestih več seksa kot v LJ ali MB. V večjih mestih vsi nekaj šminkirajo, ženska s euredi, gre ven, zavrne 5 tipov in s egre domov igrati z vibratorejm.

V velikih mestih so ljudje postali ovce, obremenjeni z vsemi mogočimi stvarmi in kompleksi. Kdor je poln kompleksov, pa nima dobrega spolnega življenja.

ma ne stojte se kregat….

brez komentarja……

Misliš…..jaz sem svoje cajte zahajala v Lj., sedaj pa že ene 5 let ne, sem se selila na Gor. pa smo bli kašn let nazaj s kolegi v Globalu, da vidimo to čudo…..mislm…razočaranje….srečala ljudi izpred 5 let, ki se znajo še vedno le lepo spedenat, ***** hvatat in obratno……Zame je to popolnoma prazno življenje…jaz grem ven zaradi sebe, da se mam fajn….ti reveži pa hodijo ven zaradi drugih…da se jih vidi, da so na sceni….mislm halo….jaz ne vem, a mislijo da so že Slovenski jet set, če pridejo vsak vikend v najbolj obiskane lokale, da se jih vidi…..

Ne vem, jaz imam drugačne poglede na svet….ti mi nikakor niso všeč….
Smisu življenja……

Ma ja.To ti pravim, hodijo ven, da so videni, statirajo, šarmirajo, malo spijejo, da pozabijo, kako dolgočasno in ptazno življenje imajo v resnici.

Niso vsi taki, eni so celo pristni, samo takih je mogoče 30%.

ma ja 50 jurjov
zakaj bi ti dal tolk, če je povprečna tarifa 50 evrov?

Tip je bil na egotripu no…..Najbrž so se drug dan zjutraj na kavici smejal njej in podobnim kokoškam….

Morda je pa bil tip precej osamljen. Nekateri moški zelo težko pridejo do ljubeče in zagrete ženske. In je pač v navalu hvaležnosti ponudil denar. In ni s tem mislil nič slabega. Je pač malo neprimerno reagiral. Tudi to se dogaja, veš.

Sicer smo pa v tejle temi ogromno izvedeli o nekaterih forumaših in forumašicah. Neverjetno, v kakšnem miselnem svetu nekateri živijo. Mavrični, ni še dolgo, ko si tule jokcal, kako sploh še nisi prišel do seksa, in zdaj tu obsojaš eno samsko žensko, ker si je privoščila sex s tipom, ki ji je bil všeč. Si že kdaj slišal za basen o kislem grozdju?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close