plačilo za seks
Jaz bi ti pa takole povedala….tamle v Ljubljani se itak že vse seksa en čez druzga….malo mesto kurbic in kurbirjev…zato me sploh ne preseneča da ti je ponudil denar…..v mestu se res več ne ve, kdo je kaj…..vsi oblečeni po najnovejši modi, sfrizirani, stilirani, v glavnem izumetničeni do amena….Vsi frajerji in frajerke a vsi po vrsti reveži…….Pohujšanje v dolini šentflorjanski….
Naj ti bo to šola….spoštuj se in ne izgovarjaj se s tem, da si si zaželela aferico…morda si že dovolj stara, da bi si raje omislila resno vezo??Še par takih aferic si boš zaželela, pa boš prislužila razupiz renome, potem ti pa res ne bo ostalo nič več drugega, kot sprejemati denar….
Ej, to je videz. A ti tud padaš na te finte? Drugače sem prepričan, da se v manjših mestih več seksa kot v LJ ali MB. V večjih mestih vsi nekaj šminkirajo, ženska s euredi, gre ven, zavrne 5 tipov in s egre domov igrati z vibratorejm.
V velikih mestih so ljudje postali ovce, obremenjeni z vsemi mogočimi stvarmi in kompleksi. Kdor je poln kompleksov, pa nima dobrega spolnega življenja.
Misliš…..jaz sem svoje cajte zahajala v Lj., sedaj pa že ene 5 let ne, sem se selila na Gor. pa smo bli kašn let nazaj s kolegi v Globalu, da vidimo to čudo…..mislm…razočaranje….srečala ljudi izpred 5 let, ki se znajo še vedno le lepo spedenat, ***** hvatat in obratno……Zame je to popolnoma prazno življenje…jaz grem ven zaradi sebe, da se mam fajn….ti reveži pa hodijo ven zaradi drugih…da se jih vidi, da so na sceni….mislm halo….jaz ne vem, a mislijo da so že Slovenski jet set, če pridejo vsak vikend v najbolj obiskane lokale, da se jih vidi…..
Ne vem, jaz imam drugačne poglede na svet….ti mi nikakor niso všeč….
Smisu življenja……
Morda je pa bil tip precej osamljen. Nekateri moški zelo težko pridejo do ljubeče in zagrete ženske. In je pač v navalu hvaležnosti ponudil denar. In ni s tem mislil nič slabega. Je pač malo neprimerno reagiral. Tudi to se dogaja, veš.
Sicer smo pa v tejle temi ogromno izvedeli o nekaterih forumaših in forumašicah. Neverjetno, v kakšnem miselnem svetu nekateri živijo. Mavrični, ni še dolgo, ko si tule jokcal, kako sploh še nisi prišel do seksa, in zdaj tu obsojaš eno samsko žensko, ker si je privoščila sex s tipom, ki ji je bil všeč. Si že kdaj slišal za basen o kislem grozdju?
Forum je zaprt za komentiranje.