plačilo za seks
Pred nekaj dnevi se mi je zgodilo nekaj, kar me je totalno šokiralo in še sedaj ne razumem točno, kaj za vraga je kapnilo tistemu tipu v glavo. Mogoče mi boste znali vi pomagati, da bi dojela.
No, da vam razložim zgodbo. Pred približno enim tednom sem šla s frendicami ven ga malo žurat. V nekem lokalu se mi približa tip in se začneva pogovarjati. Ponavadi ne padam na take fore, ampak on se mi je res zdel ok, ni uporabljal tiste klišejske fraze. Pogovarjala sva se veliko in o vsem: o meni, o njemu, o splošnih stvareh? skratka o vsem mogočim. Ker je bil tudi zelo prijetnega videza, sem začela razmišljati, da mogoče ena avanturca z njim bi celo prišla v poštev. Da se ne boste zgražali, sem samska, tudi on je (vsaj tako je rekel) in obvezno bi uporabljala zaščito. No, dejansko sva res končala v postelji in moram reči, da je bilo fantastično. In kaj je tu tako groznega? Predem sem odšla stran (namreč sva bila pri njemu doma), mi je ponudil denar!!! Okoli 50.000 sit? Mene je skoraj kap. Nisem mogla verjeti. Sprva sem pomislila, da se heca, potem sem videla, da se ne. Ko sem mu zabrusila, če misli, da sem kur.ba, se je začel opravičevati, da ni bilo tako mišljeno in ne vem še kaj. Seveda sem takoj odšla, denarja nisem vzela in tudi ga nisem več poklicala, čeprav do tistega trenutka sem celo razmišljala, da bi se lahko kaj več razvilo iz tega. Ne vem, no? Kaj bi si ve mislile???
p.s. jaz imam 27 let, on jih ima 29.
Punca_27 se zgraža, ker ji je nek moški ponudil denar za seks.
Pa poglejmo, kako bi zgledal zmenek emd našo Punco in enim drugim tipom.
Spoznala bi se, se zabavala v enem lokalu, potem bi on njo povabil na večerjo v As, ali kakšno drugo ugledno restavracijo. večer bi se končal s poljubom in obljubo, da se spet slišita. Naslednji dan bi jo on peljal v šopin, po nove čevlje, torbico…in zvečer na novo večerjo. Potem bi se strastno poseksala.
Ups. Ampak naš moški je za Punco_27 v tem hipotetičnem primeru zapravil že več ko 50 čukov.
See my point? Punca_27 je temu tipu dala skoraj zastonj. za eno pijačo. On je mislil, da ga bo *** stal 50 jurjev, kar je dokaj poceni (ker vsaka ženska stane, to smo videli na hipotetičnem primeru), je pa prišel poceni do hitrega fuka.
Punca_27 misli, kako je imenitna, ker je zavrnila 50 jurjev, je pa poceni ženska, pa še neumna povrhu.
OK sam to ti bom rekla, da si naivna. Se je pač zgodilo, kar se je in upam, da ti je šola za naprej. Ko nekoga spoznaš ne greš kr seksat z njim- upam, da sta uporabila kondome… pa tud ne mroeš pričakovat kaj več :)) Razen še kakšnega seksa kdaj 🙂 Ti bom pa rekla, da se strinjam s Spiderjem v zvezi s tistim, zakaj nisi vzela denarja 🙂 Mislim, da te je tip hotel pnižat in ti je zato ponudil denar, pa bi vzela in upala, da s emu bo to krepko poznalo v žepu… Hm no 🙂 Pa itak je on isti prasec pol… Pa nekaj mi je moj dober prijatelj povedal včeraj, da je treba priložnosti izkoristit, pa vzet kar se ti ponuja 🙂 Sicer se men zdi, da tole za nekatere primere ne drži… Pa on ni nek materialist, se ukvarja z vzhodnjaškimi religijami in običaji, se pravi bolj duhoven tip človeka, sam v tem primeru se je šlo sigurn za materialne stvari.
Saj se mi je zdelo, da ne boste razumeli. Pač tisti večer sem si zaželela malo zabave in šla seksat z njim, ker se mi je zdel zelo zanimiv in privlačen tip. Nisem pričakovala, da bo kaj več, ker če bi res, ne bi šla takoj z njim… to je bila preprosto zabava in pika. Na živce mi greste tisti, ki mi pravite kurba, ker sem šla takoj z njim. Sigurno je med vami tudi kdo, ki je imel avanturo, ampak seveda v tem primeru je ženska kurba, moški pa velik frajer. Smilite se mi.
Spider, zate itak nimam besed. Samo upam, da na veliko provociraš, ker če si res tak, uboga tista, ki te bo dobila. Samo v vednost.. do sedaj še noben tip mi ni kupil čevljev, ker preprosto si jih lahko sama. Mogoče še nisi slišal ali skusil na lastni koži, ampak se najde tudi kakšna ženska, ki enakopravno deli stoške kina, večerij itd.
Najbolj zanimivo je to, da se je oglasilo največ tipov in ravno tej imajo največ za povedati. Tista, ki da takoj, je kurba. Potem pa se moški na veliko pritožujejo, češ da ni žensk, ki bi bile pripravljene imeti avanture. Idioti… nimam drugih besed.
JA noro, tisti je bilo namenjeno Spiderju, ki očitno tako potrebuje denar, da bi seksal okoli, da bi ga dobil. Že ki je sam priznal, da nobena mu ne bi plačala za seks (očitno ne ve, kaj počne), sem mu priporočila, naj proba s moškimi. Lahko bi tudi sam pogruntal to, ali si tudi ti tako zabit?
Hmm gospodična,
zakaj se izmikaš.
Priznaj da si ga.
Pa pravite, da vam paše.
Zdaj sem pa jaz zabit….
seks v ono drugo luknjico:
mal heca, zdaj pa zares… :))
Pa itak vsaka raj da v tazadno luknco komu drugmu k
pa svomu fantu…
VSE BOLJ SEM PREPRIČAN;
DA SI JE NASLEDNJI izrek izmislila ŽENSKA sama…
Vse zenske so *****. Oprosti mama, tudi ti si ženska.
>to nisem napisal, sem pa Edit-Paste-Copy
No DEDCI dol s foruma!!!!!!!!!
Ja, tako, kot si napisala punca 27, če ženska gre z moškim je takoj kurba, moški pa pravi frajer.
Opazila sem, da se dobršen del moške populacije obremenjuje predvsem z tem ali si vzela denar, ali ne. Tudi meni se smilijo!!!
Mogoče so pa grozno zavistni, da niso bili v koži tistega, ki je bil s tabo.
Ali pa ravno na tvojem mestu, ker grozno rabijo denar…
Razno obkladanje z kurbami in podobno se mi zdoi razmišljanje brez osnovne kulture. Če gremo pogledat samo na forum Sex v mestu, vidimo, da druženje v spolnosti za eno noč ni nič neobičajnega. Očitno si tukaj naletela na same debilne moške primerke.
Res se mi smilijo!
In sedaj še moje mnenje. Sicer še nisem imela take veze,da bi na prvem zmenku šla z tipom v posteljo, vendar bi v takem primeru, če bi naletela na takšno reakcijo z njegove strani nemudoma zapustila stanovanje in se najbrž nebi nikoli več spustila v kakšno tako avanturo. Na dogodek čim prej pozabi in veliko sreče!
Mojca
Forum je zaprt za komentiranje.