Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plačilo prispevkov za kmete,kmečko zavarovnje

plačilo prispevkov za kmete,kmečko zavarovnje

Ker je kmečko zavarovanje ,tisti ki ste zavarovani kmečko, potrebno plačat do 20 .v mescu me zanima če ste dobili položnice?

… že v začetku leta rečeno, da položnic ne bodo več pošiljali, da jih morate pač napisati sami. Tako kot podjetja in s.p.-ji.

Odkar je vse na e-davkih.

če pa sem jih vedno dobila še prejšnji mesec?

Včasi zamujajo. Bo treba počakat še kak dan. Še vedno so prišle.

Ker jih je FURS še nekaj časa pošiljal zaradi lažjega prehoda na “samostojnost zavezancev”. Nesmiselno je pošiljanje položnic (stroški), če imaš obračun na e-davkih in ga z tremi kliki odpreš, kjer imaš vse podatke o transakcijskih računih, sklicih in zneskih. Kapiš?

Ker jih je FURS še nekaj časa pošiljal zaradi lažjega prehoda na “samostojnost zavezancev”. Nesmiselno je pošiljanje položnic (stroški), če imaš obračun na e-davkih in ga z tremi kliki odpreš, kjer imaš vse podatke o transakcijskih računih, sklicih in zneskih. Kapiš?
[/quote]

Kako bodo plačevali starejši ljudje, ki nimajo interneta in ne račuanalnika. Ne bo šlo to tako. Še pametnega tel. nimajo. Položnice bodo ostale. No, tisti, ki so registrirani na €-davke, bodo verjetno tam rihtali.

Kako pa rihtaš na e davkih? Kaj se tam dol da položnice ali kako?Jaz nimam tega in moja babica tudi ne.Ona počaka položnico in potem plača.

Kako bodo plačevali starejši ljudje, ki nimajo interneta in ne račuanalnika. Ne bo šlo to tako. Še pametnega tel. nimajo. Položnice bodo ostale. No, tisti, ki so registrirani na €-davke, bodo verjetno tam rihtali.
[/quote]

Položnic se zagotovo ne bo več pošiljalo, poišči na spletni strani FURSa. Tisti, ki tega dostopa nimajo, si bodo poiskali pooblaščence, če res nimajo v ožji ali širši družini vsaj ene računalniško pismene osebe. Morda si bodo staromodno v zvezek zapisali trr, sklice in zneske in jo enkrat mesečno ubrali na pošto. Možnosti je X. Zdaj te pa že izobražujem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close