Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek plača vzgojitelja v dijaškem domu

plača vzgojitelja v dijaškem domu

Pozdravljeni!

Zanima me, koliko znaša plača vzgojiteljice v dijaškem domu, ob predpostavki, da ima oseba 9 let delovne dobe na drugem delovnem mestu in bo na tem (torej v dijaškem domu) s 1.9. šele začetnica.

Hvala in lep dan vam želim!

Kakšno je trenutno stanje v dijaških domovih ne vem. Ko sem bila sama v dijaškem domu v lj (od 2003 do 2007) so imeli vzgojitelji velike plače. Nekateri so se celo sami hvalili ter kazali naokrog svoje plačilne liste, za ostale si pa pač izvedel. Plače so takrat bile cca 1500€ pa naprej. Marsikateri novi vzgojitelj ni imel niti pol toliko izkušenj kot jih imaš ti. Ne vem pa ali so imeli take plače samo pri nas ali tudi po drugih domovih.

Delam kot vzgojiteljica v dijaškem domu v Ljubljani. Imam univerzitetno izobrazbo in 15 let delovnih izkušenj, naziv mentorica in dobim 1150 evrov neto z vsemi dodatki skupaj (prevoz, malica..). Prosim povej kje se dobi 1500 da se prijavim?

Neto plača ne vsebuje prevoza in malice. In ta podatek tudi malo koristi, ker se nikomur ne sanja, koliko dobiš za prevoz. No, za malico bi si načeloma lahko vsak sam zračunal …

No jaz sem v enem domu slučajno videl plačilno listo na mizi… in cifra je bila kar lepa (veliko več kot 1500).
Ampak nisem gledal, a je to bruto, kaki dodatki,… lahko da je bil še regres zraven.

Močno pa dvomim, da vsi toliko dobijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close