Najdi forum

pivski kvas

Zadnje čase toliko slišim o pivskem kvasu,, kako pomaga pri celulitu, izboljša prebavo, pomga pri hujšanju in je poln vitaminov B2 (če se ne motim)… Zanima pa me kje se lahko ta pivski kvas kupi??? Prebrala sem že tudi da se dobi v tabletkah ampak me zanim če se dobi še v kakšni drugi obliki in kje(v navadni tgovini z živili, v lekarni…)???

Kupi se v marsikateri trgovini in tudi v lekarni…lahko ga kupi v prahu stane okoli 300 sit. Ampak ima pa nagravžen okus. Je pa baje res zelo zdrav.

Jaz jem tistega, ki se kupi v vsaki samopostrežni trgovini. Na njem piše FALA.

MENI JE PIVSKI KVAS POVZROČIL,MEZOLJE IN AKNE.VSEBUJE VELIKO VIT.B
JAZ TI GA NE PRIPOROČAM

Jaz uporabljam suhi pivski kvas.Kupila sem ga v trgovini z zdravo prehrano in stane cca.300 SIT.Tudi jaz sem zasledila da ga je zdravo piti.To baje ni kvas katerega rabimo za pečenje kruha.Na škatli piše med drugim.Suhi pivski kvas je dopolnilo prehrani v negovalni kozmetiki,športni prehrani.Uporablja se v številnih dietah za oblikovanje vitke in čvrste postave….

Imajo ga v skoraj vseh večjih samopostrežnih prodajalnah. Priporočam v obliki tablet.

TUdi jaz uporabljam pivski kvas in po dvotedenski kuri (zjutraj dam v čaj veliko žlico kvasa) sem opazila, da je koža nekoliko lepša, predvsem pa lasje. Uporabljam BIOTOPov pivski kvas, kupiš pa ga lahko v veliko trgovinah.

Kako ga pa uporabljate? Jaz sem ga enkrat spila in sem skoraj bruhala! Imate kakšne druge načine?

Kot vem se ga meša z vodo-v kateri ga stopiš z mešanjem in nato spiješ.Nima ravno božanskega okusa , je pa zdrav.

To ni pivski kvas! To je sveži kvas, ki je surov… no, ne morem reči strupen… Tega ne jejte!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close