Najdi forum

pitulice

pozdravljena babi
sem bolj nova na forumu in sem nasla tudi tvoj recept za pitulice,pa tudi nadev, v glavnem mi je vse jasno razen za nadev ne vem ali razno zelenjavo in panceto zmesas med skuto ali samo potreses po razrezanih pitulicah. ko bom zvedela se to pa se ze veselim ko jih napravila za mojo druzino
se ti zahvaljujem za vse tvoje recepte iz katerih se vidi, da si mojstrica v kuhanju
lp karma

nadev das v skuto (v tisto skuto ki pride na 3. plast testa)

joj.. moja napaka:) nadev=bilo mišljeno zelenjavo&slanino ipd. 😉

Jaz zelenjavo in panceto samo potresem po skuti.
Kako pa Babi dela to?

Lp Urša

hvala vsem za dane napotke, sedaj pa veselo na delo
lp karma

Živjo, jaz pa vse (zelenjavo, pršut, panceto, papriko, por,…..)prej še popečem na malo olivnega olja da je prijetno hrustljavo. Moram reči da precej izboljša okus.
Karma, naj ti pitulice čimbolje uspejo, boste videli kako dobro je to 🙂

LP, zala

Živjo.

Mene pa zanima,kako jih napravite s tuno. Ali tuno tudi samo potresete po skuti?

Karmen

Hej! Sicer si ze dobila,samo potrditev.Malo na hitro popecem na panceti in
nalozim na zadnjo plast(tretjo),ki je tudi namazana malo s skuto.Potem zavijem. Zelim uspesno peko Babi

Carmen, jaz sem jih delala s tuno in porom. Por sem popekla na olivnem olju, tuno pa odcedila (če jo imaš v olju), razdrobila z vilicami in jo potrosila po skuti. Zraven sem dodala še narezane olive in čisto malo seskljanih kaper, ter seveda česen, ki se je popekel zraven pora. Njami:)
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close