Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pitulice slike

pitulice slike

Sem nova na forumu – veliko sem prebrala o pitulicah,pa me zanima ali so kje kaksne slike kako se jih dela? Recimo, se zavija testo po ta dolgi (pride torej bolj debelo) ali po ta kratki (pride bolj tanko, pa vec pitulic)strani?Lahko naredim danes in zmrznem do nedelje?

Hej! Zavijam vedno tako, da pridejo tanjse in zato vec. Ce delas s Pecjakovim rolanim vlecenim testom (500 g), sta dovolj dve plasti; tako bos dobila 3 zavitke. S 300 g pa lahko das tri plasti, ker so ploskve manjse.

Za 500 g rabis nekako 3/4 kg skute ali celo vec; za 300 g od 500 do 700 g.
Tudi kisle smetane das v tem primeru malo vec. Recept sem takrat napisala za 300 g testo.

Slike pa bos nasla, ce poisces Reportaza 1. srecanje

Lep pozdrav

Najlazja pot:
Ko si na zacetni strani med.over.net, imas v levem kotu pod POGOVORI se stolpec, kjer je tudi ZDRAVA PREHRANA. Kliknes in bos videla reportaze nasih srecanj. Kliknes na prvo srecanje in na koncu Primozeve reportaze je povabilo za GALERIJO SLIK. Kliknes in se ti odpre, lahko si tudi povecas.
Ni pa slike, kjer zavijamo; nic tezkega.

Tako si lahko ogledas se ostala srecanja.

Lep pozdrav

Tukaj so slike pitulic.

LP

Babi…sem danes prvic vidla slikce…ja kolk fajn zgledas…cist zares nasa prijazna babi :)))

Lp na mojo rodno primorsko!

Anita

Aha , pa ne samo , da zgleda dobr…kot bi sonček posijal, ko se s teboj pogovarja…

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

Ja, oboje potrdim tudi jaz :-))

Speedy tebi pa pozdravček!

Jaz pa dodajam, da tudi dobro kuha :))

Lep sončen pozdravček, Maja

Hojla!

….pa strašn velik ve…..

LP Mihaela!

Ja, vse to, kar ste že napisale, pa še ravno tako fajn sestro ima!

Hej!

Sem kar rdeca postala; imam tudi rdec predpasnik:)))

Saj clovek ne more biti drugacen, ce je v druzbi samih mladih prisrcnih deklic:))))

Avena, sestri sem porocala:)))

Lep pozdrav in super vikend – pri nas je tak soncek:) Babi

Babi, tudi tebi lep vikend! Lobiram za Marezige, pa mi bolj slabo kaže. Se bo zgleda treba v hribih matrat :-oo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close