Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Pitarello/La Scarpa/Deichmann

Pitarello/La Scarpa/Deichmann

Ojla.
Želim si novih čevljev in pred nekaj dnevi sem na hitro bila v Pitarellu (ker sem o njem toliko slišala, sem želela tudi sama preverit, kako je s kakovostjo tam, pa sem žal imela premalo časa…) se mi je pa na hitro zdelo, da je nekako primerljiv La Scarpi, le večja izbira je (ampak, res nisem videla celotne ponudbe, ker sem praktično “tekla” čez trgovino ;-))
Ker mi je trgovina daleč, me zanima od tistih, ki poznate vse trgovine iz naslova, če lahko napišejo svoje izkušnje – torej predvsem, ali se mi splača vozit v Graz in kaj vas v Pitarellu prepriča, oz. vas ni prepričalo.
Hvala in lep dan, č

A ni tud v Mb ta trgovina?

Drugače sem takega mnenja, da nimam toliko denarja, da bi kupovala take cenene stvari (ponavadi iz umetnega usnja). Grem po čevlje v Bato, ko so znižani, in jih nosim precej dlje in udobneje.

mislim, da je pitarello le v udinah in grazu (da je blizu slovenije)
saj se strinjam s tabo, da je dobro kupovati dobre čevlje. ampak, različni smo si in jaz sem med tistimi, ki imam rada več parov čevljev – in tudi v teh trgovinah lahko kupiš dobre čevlje (vsaj meni so dobri), ki tam niso med najcenejšimi, so pa še vedno cenejši od batinih znižanih. sem že kupila usnjene, drage čevlje, ker mi je marsikdo to svetoval in bila razočarana… tak, da ostajam pri cenejših variantah

Imaš pitarelo tudi v Trstu in sicer dva enega v centru mesta, drugega v Torri d Europa.

Pitarello je tudi v Gorici.

In v trgovskem centru Giulia.

@čeveljčki….Pitarello ima boljšo kvaliteto kot Deichmann.

V Deichmannu sem kupila samo enkrat in nikoli več, čevlji trdi, nenosljivi (ženski), v Pitarello hodim že leta. Imajo pa približno tak sistem, da so čevlji zloženi od najcenejših do najdražjih, tako da jaz že približno vem, kje iskati, da najdem usnjene. Če pa samo preletiš trgovino, ki je res precej velika, potem tudi ne veš, da lahko dobiš tudi dobre čevlje. Tudi jaz včasih zavijem v Batto po kak dražji par, ampak žal kake razlike moje noge ne opazijo. Znosijo pa se taki čevlji ravno tako. Nisem pa pristaš kupovanja ekstra dragih in dolgo nosljivih čevljev, imam jih največ eno ali dve sezoni, že zaradi higiene. Nekako mi ne potegne nositi iste čevlje tri ali več let…

Tole je pa malo za lase privlečeno. Tudi jaz kdaj kupim kak par iz Batte (nazadnje npr. Esprit) in so se mi ravno tako “znucali” na podplatih kot tisti iz Pitarella. Nikakor niso zdržali dlje. Sicer pa menim, da iz higienskih razlogov ni dobro, da nosimo čevlje več kot eno ali dve sezoni.

pitarello je tudi v zagrebu, samo takrat, ko sem bila tam jaz, so imeli samo plastično robo, ki je ne bi nosila, pa da mi plačajo.

deichmann pa je v mb v qulandii, se mi zdi, da je ravno tako neka cenena roba. nič navdušena.

Meni se zdijo v Pitarellu in Daichmannu čevlji dovolj kvalitetni za eno do dve sezoni. Raje kupim več čevljev in jih imam večkrat nove kot pa da bi ene nosila 10 let, ma mi na kraj pameti ne pade.

Mi pogosto nakupujemo prav v Pitarellu. So čist okej čevlji, niso pa kak presežek, če kupuješ po neki zmerni ceni.

V temle Pitarellu še nisem nikol bila. Deichman me pa je čsit pozitivno prepričal, čist ok čevlji sploh če izbereš kakšne usnjene. Zdržijo tisto sezono al pa dve.

Potem je pa res že čas za menjavo. Ne vem jaz si ne bi želela nosit 5, 6 let starih čevljev. Tud če paziš nanje in zračiš pa vse to ni higiensko kot so napisale že moje predhodnica pa da ne govorim o tem, da je model vmes že čist out. In res pol zgledaš kot zagamanka v starih čevljih, ki nima pojma o modi, pa tud če so bli pred 5 leti iz Bate za 200 eurov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close