Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Pita in hruškov kompot?

Pita in hruškov kompot?

Imam kar nekaj steklenic vloženih hrušk, ki pa so nažalost presladke in ne grejo ravno v promet, zato bi jih rada porabila kako drugače. Zanima me če se lahko uporabijo za na pito ali če imate kako drugo idejo.
Pa še to: ker še nisem nikoli delala pite, prosim še za kak recept in postopek izdelave.
Hvala.

Če imaš dan dva časa imam 2 fletna recepta za pito z vloženimi hruškami……moram pa doma poiskati recepta……..pa še za 2 drugi sladici……..lahko pa bi narezala med sadno kupo na manjše košče, bi bilo manj opazno sladko………….

Možnost bi bila da spečeš navadni biskvit, položiš gor hruške in preliješ s pudingom, ki si ga skuhala na kompotu.

Pred kratkim je tukaj ena dala idejo, da lahko zmiksaš skupaj hruške in skuto, ter s tem namažeš biskvit, ali pa hruške in smetano.

Lp, Ela S

Kroki, časa imam dosti, ker lahko počaka, tako da se že veslim tvojih receptov.

ElaS, ker še nisem kuhala puding drugače kot navadno z mlekom, me zanima, če se kuha npr. 1 puding tudi v 1/2 l tekočine kot v mleku? Bi bilo pametno, da notri dodam še sladkor? ker je že tekočina sama sladka?

Hvala obema.

Jasna, žal sem šele danes uspela dati 2 recepta v bazo receptov, mislim, da bodo že jutri objavljeni…..druge pa bom vnesla danes zvečer…..

Jasna živjo, nisem Ela, pa vseeno – če zakuham puding v kompot, nikoli ne dodajam sladkorja, razmerje pa dam isto kot pri mleku, se pravi en puding – 1/2 l mleka.

LP
d.

Ali sta recepta že objavljena?
Kje sta objavljena? Ali lahko kdo doda link ali vsaj napiše točno ime recepta?

zgoraj desno, po reklamo za miele imaš ikona->dodaj recept.
klikni nanjo potm se boš pa že znašla….

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close