Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pisno potrdilo o negativnem testu

pisno potrdilo o negativnem testu

Na Z vem potrdilo o testu enostavno sprintam. Kje pa dobim potrdilo o negativnem covid testu za otroka nad 15 let.? Sms na telefonu najbrž na meji ni dovolj?

Dajte se potrudit samo tolk no, da napišete vsaj malo razumljiv tekst. Prvega stavka sploh ne razumem kaj me hočeš vprašat, stavek kjer sprašuješ za otroka pa ne vem kaj naj bi pomenil.
Kje dobiš potrdilo za otroka nad 15 let?
Punca draga moja, greš se testirat, vzameš otroka s seboj in plačaš.
In dobiš potrdilo v elektronski obliki in sprintaš. 15, 19, 23. 47 let star otrok vseeno. Sprintaš meil porkadile a je to tko težko leta 2021?

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Ne vem kaj je tako nerazumljivo. Z vem je portal, kjer imaš vse podatke o svojem zdravju, tudi potrdilo o opravljenem neg test lahko pobereš dol. Vprašanje je bilo za otroka, ki je test že opravil, edino potrdilo pa je sms na telefonu. Razumljivo?

Ne vem kaj je tako nerazumljivo. Z vem je portal, kjer imaš vse podatke o svojem zdravju, tudi potrdilo o opravljenem neg test lahko pobereš dol. Vprašanje je bilo za otroka, ki je test že opravil, edino potrdilo pa je sms na telefonu. Razumljivo?
[/quote]

Aaaaaaaaaaa, ok hahahah, se opravičujem. Jaz nisem vedel kaj je hotela napisat s tistim Z vem… In nisem mogel razbrat kaj hoče vprašat.
Ok nisem poznal oz. vedel da obstaja portal Z vem. Ok. hahhahah Se opravičujem.

gospod Vagabund Vaga Stručnjaški, prof. dr. vesoljske in mravljične znanosti univerze Ghonisenekam in pogodbeni sodelavec na inštitutu Ropotalne medicine, kjer predava iz predmeta Ghlupi možgani gospodinj diplomiral iz novega človeškega organa Malina Felicus, doktoriral iz nožnih prstov medvedjih šap Specializant oddelka za človeško blato in njegovo možno pretvorbo v plastelin pri mednarodni organizaciji DREKOPEK University

Aaaaaaaaaaa, ok hahahah, se opravičujem. Jaz nisem vedel kaj je hotela napisat s tistim Z vem… In nisem mogel razbrat kaj hoče vprašat.
Ok nisem poznal oz. vedel da obstaja portal Z vem. Ok. hahhahah Se opravičujem.
[/quote]
A to nalasc delas? Odgovarjas na vprasanja, ki se ticejo nekih postopkov, izkusenj v slo. in pri tem nalasc izpustis info, da ti o slo. nimas pojma in govoris o AT, kjer tudi zivis. Res nimas nic drugega v lajfu za pocet?

A to nalasc delas? Odgovarjas na vprasanja, ki se ticejo nekih postopkov, izkusenj v slo. in pri tem nalasc izpustis info, da ti o slo. nimas pojma in govoris o AT, kjer tudi zivis. Res nimas nic drugega v lajfu za pocet?
[/quote]
Ma nehaj no, sej postopki pri testiranju so enaki. Ampak prvi del stavka sem res mislil da je čisto navadna pomota in da se je zatipkala.
Pač nisem vedel da je napisala naslov aplikacije

Opravičilo sprejeto :). Kaj pa odgovor?

Jaz imam negativni test kar na telefonu (ko ga potrebujem na faksi za udeležbo na nujnih laboratorijskih vajah) – do sedaj še nisem rabio nobenemu kazati), ampak če bi mi kdo kaj rekel bi mu pokazal kar na telefonu. Sploh nisem razmišljal, da bi tiskal – če bi me kdo kaj vprašal bi mu torej na telefonu pokazal sms z negativnim reziltatom. Niti mi niso ponudili na testiranju, da lahko dobim potrdilo v papirni obliki – tako, da sklepam, da zadostuje to na telefonu – res pa je, da mi še niso nikoli rekli naj ga pokažem… Pa če že pišemo o testiranju in bere kdo, ki še testiranja ni imel – ne bojte se m; testiranje ne boli in ne peče kot pravijo nekateri; malo je za trenutek nelagodno in je konec – res nič strašnega 🙂

Mislim (ne vem pa ne) da če svojega lahko sprintaš ga daj, za sina se pa obrni tja kjer ste test delali in naj mu pošljejo v elektronski obliki.
Ker vem, da sem ga jaz delal enkrat v Villachu (tam blizu imamo eno vikendico) in sem ga rabil da sem lahko prišel nazaj v deželo Tirolsko, pa mi je tam sestra rekla, da če sem negativen mi sporočijo na sms, ampak sem zaprosil da mi pošljejo izvid na moj email. Ni bilo nobenega problema ker sem plačal.
Vem pa, ne vem če je to bilo tudi v Sloveniji, da če pa nisi plačal in te je napotil zaradi simptomov osebni zdravnik, potem izvida nisi mogel dvignit ampak te je samo telefonsko obvestil, da si negativen.
To se je delalo zato, ker so v določenem obdobju ljudje rabili test za čez mejo in so prijadrali k osebnemu zdravniku da kašljajo in imajo vročino in da so bili z enim ki je okužen, potem pa mislili da bodo zastonj test naredili.

Mogoče samo to, ne vem kako je to na slovenski meji zdaj ampak če greš v Avstrijo mislim da se zahteva preveden test v angleški jezik. Pozanimaj se na NIJZ ali pa mogoče pokliči direktno na mejni prehod katerega želiš prečkati. Pokliči kar na slovensko stran prehoda pa ti bo policist točno povedal.

No, če je kaj nerazumljivo, je tale pisarija brez vejic in z ostalimi slovničnimi napakami. Bog pomagaj, kdo se pritožuje, da se morajo ljudje potruditi pri pisanju!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close