Pisejo mi sami kreteni
Dam svoj mejl in napisem samo klepet iscem uno mal prijetno cvekanje
In pazi doda budalo broj1:
Blablabla in pol : in kaj isces
A si prizadet al kaj
To zato k je 50najbrz pa mu mozg ne delajo dobr vec
Drugi ,isto glup ko kurac:
Blablabla : pa bi bla za ksn seks,js sm resn. on je resn a babo je prevaru ker je premal seksa blo doma,padec hormonov in on izdal otroka in njo zarad njegovga glupga kurca
Ma dabogda mu sperma spricnLa u faco
Magarac en glupi
Prov te starejsi so eni luzerji
A k mu bo kita mlahava k nau mogu fukat vec se mu bo baba kurvala okol k je nbo mogu nategnt
Karma pride decki slej k prej
?
dolgolaskica, 20.01.2022 ob 15:58
Dam svoj mejl in napisem samo klepet iscem uno mal prijetno cvekanje
In pazi doda budalo broj1:
Blablabla in pol : in kaj isces
A si prizadet al kaj
To zato k je 50najbrz pa mu mozg ne delajo dobr vec
Drugi ,isto glup ko kurac:
Blablabla : pa bi bla za ksn seks,js sm resn. on je resn a babo je prevaru ker je premal seksa blo doma,padec hormonov in on izdal otroka in njo zarad njegovga glupga kurca
Ma dabogda mu sperma spricnLa u faco
Magarac en glupi
Prov te starejsi so eni luzerji
A k mu bo kita mlahava k nau mogu fukat vec se mu bo baba kurvala okol k je nbo mogu nategnt
Karma pride decki slej k prej
?
Tako kot si polpismena boljšega nisi vredna.
HAhaha,oba maila s ti napisal jaz,da te malo pretipam…Pod prvo,sem mislil da imam za sogovornika povoženo kuro,pod drugo,nisem varal,sem pa probal kako boš odreagirala, pod tretje,slika organa je bila zate prevelika,tudi polovice ga ne spraviš v usta.
-
BTW Če maš fanta,delaš kot praviš, potem imaš ogromno časa. Če ga imaš res vabljena na ogled žive slike….
Dupli mail, 20.01.2022 ob 19:42
HAhaha,oba maila s ti napisal jaz,da te malo pretipam…Pod prvo,sem mislil da imam za sogovornika povoženo kuro,pod drugo,nisem varal,sem pa probal kako boš odreagirala, pod tretje,slika organa je bila zate prevelika,tudi polovice ga ne spraviš v usta.
-
BTW Če maš fanta,delaš kot praviš, potem imaš ogromno časa. Če ga imaš res vabljena na ogled žive slike….
uf tuki pa ste gor psihopati
izmisljen tekst od zacetka do konca
derpan ogaben
kmetavzar
Forum je zaprt za komentiranje.