Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Pisejo mi sami kreteni

Pisejo mi sami kreteni

Dam svoj mejl in napisem samo klepet iscem uno mal prijetno cvekanje

In pazi doda budalo broj1:

Blablabla in pol : in kaj isces

A si prizadet al kaj

To zato k je 50najbrz pa mu mozg ne delajo dobr vec

Drugi ,isto glup ko kurac:

Blablabla : pa bi bla za ksn seks,js sm resn. on je resn a babo je prevaru ker je premal seksa blo doma,padec hormonov in on izdal otroka in njo zarad njegovga glupga kurca

Ma dabogda mu sperma spricnLa u faco

Magarac en glupi

Prov te starejsi so eni luzerji

A k mu bo kita mlahava k nau mogu fukat  vec se mu bo baba kurvala okol k je nbo mogu nategnt

Karma pride decki slej k prej

?

in kdo bi ti moral pisat? Kako ne ves, da so na temu forumu samo moderatorji in nekaj arbeitslos.

Samo kreteni iščejo klepet s temi norci tukaj, tkda

Odgovor na objavo uporabnika
dolgolaskica, 20.01.2022 ob 15:58

Dam svoj mejl in napisem samo klepet iscem uno mal prijetno cvekanje

In pazi doda budalo broj1:

Blablabla in pol : in kaj isces

A si prizadet al kaj

To zato k je 50najbrz pa mu mozg ne delajo dobr vec

Drugi ,isto glup ko kurac:

Blablabla : pa bi bla za ksn seks,js sm resn. on je resn a babo je prevaru ker je premal seksa blo doma,padec hormonov in on izdal otroka in njo zarad njegovga glupga kurca

Ma dabogda mu sperma spricnLa u faco

Magarac en glupi

Prov te starejsi so eni luzerji

A k mu bo kita mlahava k nau mogu fukat  vec se mu bo baba kurvala okol k je nbo mogu nategnt

Karma pride decki slej k prej

?

Tako kot si polpismena boljšega nisi vredna.

A to iščeš porivača, pa so ti pisali, da so stari nad 50 in pol misliš, da jim kurac ne radi več?

Če tako rada uporablja grup in kur*ac, kaj potem naj razumejo, če potem v korespodenci tudi sami to uporabljajo? Mnah ja, da jo ne srečuje karma z oddajanjem, kakor je brati tale post ☺☺☺

Debili pa ne? Samo kreteni ti pisejo.

glede na tvoj način pisanja, sis tako kuro k si ti nimam kej pomagat.ponavadi gre drek na drek.in ti si pač drek , driska

HAhaha,oba maila s ti napisal jaz,da te malo pretipam…Pod prvo,sem mislil da imam za sogovornika povoženo kuro,pod drugo,nisem varal,sem pa probal kako boš odreagirala, pod tretje,slika organa je bila zate prevelika,tudi polovice ga ne spraviš v usta.

BTW Če maš fanta,delaš kot praviš, potem imaš ogromno časa. Če ga imaš res vabljena na ogled žive slike….

Dupli mail, 20.01.2022 ob 19:42

HAhaha,oba maila s ti napisal jaz,da te malo pretipam…Pod prvo,sem mislil da imam za sogovornika povoženo kuro,pod drugo,nisem varal,sem pa probal kako boš odreagirala, pod tretje,slika organa je bila zate prevelika,tudi polovice ga ne spraviš v usta.

BTW Če maš fanta,delaš kot praviš, potem imaš ogromno časa. Če ga imaš res vabljena na ogled žive slike….

uf tuki pa ste gor psihopati

izmisljen tekst od zacetka do konca

derpan ogaben

kmetavzar

Sploh ne rišem tu, 20.01.2022 ob 19:24

Če tako rada uporablja grup in kur*ac, kaj potem naj razumejo, če potem v korespodenci tudi sami to uporabljajo? Mnah ja, da jo ne srečuje karma z oddajanjem, kakor je brati tale post ☺☺☺

glup ne grup

budalo nepismeno

Hah,a ti napišem svoj mail,da boš verjela??Sliko pa nisi nič pokomentirala,je bil prevelik za tvojo..Če te zanima, imaš kontakt

En r jo vrže iz tira? ? Ob vsem njenem bogatem žakladu. ????????

Zgleda da je nepotesena

info@macjahisa.si

zakaj privlačiš samo kretene?

Kam si se pa skrila?

Heh, instant bejba s selfi telefonom spet na forumu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close