Pirovac in Vodice
Poznam Vodice in Pirovac. Letos gremo že drugo leto v Pirovac…Meni osebno je bolj všeč Pirovac je manjše mesto malo bolj mirno bolj poceni kot Vodice, ampak še vseeno je dosti večernega vrveža. Imajo kar nekaj sprehajalnih poti ob morju, tako da ni problema. Medtem ko so Vodice večje, bolj raztegjene in zvečer je prevelika gužva..lahko bi ga primerjala z Porečem. Mi gremo v Pirovac potem pa kadar se nam zvečer zalušta se vsedemo v avto in gremo v Vodice-to je cca. 15 min. vožnje z avtom.
Če greš z majhnimi otroci na družinske počitnice ti skoraj bolj priporočam Pirovac.
Drugače se pa tudi cene vidno razlikujejo med Vodicam in Pirovacom. !
kako pa je s plažo v Pirovcu in Vodicah? Imamo male otroke.
S katerim mestom bi pa lahko primerjale Pirovac? Z Umagom?
Ne morem se odločiti, zato, ker smo bili lani v Petrčanih, pa sem bila ultra razočarana. na plaži veliki kamni (da si komaj hodil-pa je pisalo prodnata plaža), sprehod do ”vasi” Petrčane je bil širok pol metra in je trajal le 5 minut, in nikjer drugje se nisi mogel sprehajat. Vsepovsod avti, v bistvu si se sprehajal med avti..Tako, da mi je Pirovac načeloma všeč, ampak če ni kakšne možnosti sprehajalnih poti (vsaj 1 km) zvečer, potem mi to ni ok. Ali pa, če se sprehajaš ob (oz. skoraj na) glavni cesti (kot je to v Petrčanih)…to ni dopust.Ne da pa se nam vsak večer pakirat v vroč avto, samo da se bomo dobro sprehodili. v kakšnem večjem mestu..kot smo to delali lani. (zadar). Torej, kako je s plažo in kako (koliko) za sprehajat?
Hvala, če si boste vzele še malo časa in obudile spomine na morje…:)
Forum je zaprt za komentiranje.