Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek pipa iz lidla

pipa iz lidla

kakšna je kaj kvaliteta pip ki jih lahko kupiš v lidlu…jutri se začne neka ponudba, pa me zanima če ima kdo z njimi že izkušnje?

Imam pipo iz Lidla, in sicer termostatsko za banjo. Nekaj časa je dobro delala, zdaj pa so kar naprej težave z njo. (vzvod na pipi za tuš oz. iztok iz pipe se kar naprej zatika in ne dela tako, kot bi moral) Imam jo eno leto.

Če nisi zadovoljen imaš garancijo. Vrni.

Imam vse pipe iz Lidla in Hoferja, vse delajo 5 in več let.

A ima kdo kuhinjsko pipo, ki se jo priključi na bojler, torej s 3 cevmi al so vse “navadne” , oz. a kdo ve?

pri pipah odštejem malo več – preverjene moje znamke so Hansgroge in Grohe-že 15 let dela vse tiptop, vse ostalo meje pa že razočaralo za primerjavo, pričelo puščat in kapljat pri zglobih ( kartuša) po 2 letih uporabe.

Pri klasičnih, nedizajnerskih pipah je tako: malo denarja, malo muzike – se pa najdejo seveda tudi kakšni primerki, ki zdržijo dlje-to je isto, kot pri beli tehniki – nikoli ne veš, kakšnega mačka v žaklju s proizvodnega traku, kljub končnemu testiranju si dobil. Tukaj gre za obremenjevanje ( torej odpiranje in zapiranje pipe dnevno toliko let in nimajo vse enake življenske dobe).

Pa še to: za am, kjer odpiraš občasno ( npr, vrtni lijak, stranska pipa, ki ni kuhinjska ali umivalnik, kjer si umivate roke dnevno, za na vikend naprier), bo pa zagotovo čisto dobra.

Imate verjetno v vodi veliko apnenca pa verjetno nimate naštimanega mehčalca vode pred prvo pipo domovanja, pa se je nabral v kartuši, zglobu te pipe- to zna bit problem, bo treba kmaul zamenjat, ker takih pip se ne da ščistit, zamenjat vitalnih delov.

mi imamo pipe iz lidla po celi hiši. 5 let. še vedno vse super delajo. edina pipa, ki ni iz lidla je od armala, eni od dveh kuhinj. z njo so same težave. pa je to armalova. katastrofa v glavnem. kr neki.

Tudi jaz pipe ne bi kupila v Hoferju, Lidlu….
Sem enkrat kupila neko cenejšo in nikoli več. Se dosti bolj splača plačati malo več in imeti pipo s katero ni težav.

No ja, tudi HansGrohe pipa je začela puščat po 4 letih, medtem ko je tista iz Hofra še vedno ok. če bi puščala, bi jo nesel nazaj in dobil denar. Verjemi, ni vse v ceni. Žal.

No ja, tudi HansGrohe pipa je začela puščat po 4 letih, medtem ko je tista iz Hofra še vedno ok. če bi puščala, bi jo nesel nazaj in dobil denar. Verjemi, ni vse v ceni. Žal.[/quote]

HansGrohe, če gre za kartušo, torej ležaj – 10 let garancije – pošlješ nazaj v fabrko in dobiš novo, zamenjajo, ker jamčijo 10 let . Tako imajo urejeno v Nemčiji – vem, ker imam sorodnika gor…

No ja, tudi HansGrohe pipa je začela puščat po 4 letih, medtem ko je tista iz Hofra še vedno ok. če bi puščala, bi jo nesel nazaj in dobil denar. Verjemi, ni vse v ceni. Žal.[/quote]

HansGrohe, če gre za kartušo, torej ležaj – 10 let garancije – pošlješ nazaj v fabrko in dobiš novo, zamenjajo, ker jamčijo 10 let . Tako imajo urejeno v Nemčiji – vem, ker imam sorodnika gor…[/quote]

Pri nas, pa kolikor gledam na njihovi uradni strani tudi, je garancija 5 let. In ja, je hudič, če ti začne pipa puščat ravno po poteku garancije.
Tako da bi jaz danes kupila pipo, ki ima 5 let garancije, pa magari je iz Lidla ali Hofra. Pri slednjih dveh vsaj ne komplicirajo pri vračilu denarja. Pač dobiš denar nazaj, pipo pa kupiš drugo (če je pač nimajo v prodaji takrat).

Ja, Armala več ni, zato kupujte poceni sanitarne armature v Hofru in Lidlu, Hansgrohe je pa občutno predrag.

Obup. Sem kuoila pipo s tusem zaradi dokaj dobrih izkusenj…po dveh dneh smo imeli poplavo, puscala je odmrocaja navzdol in tako kot pravijo – nimamo tolk dnarja da bi pocen kupoval

Imam nedizajnerske pipe v kuhinji in kopalnici že več kot 10 let, nobeni nič ne fali. Po moje so vse tri skupaj stale toliko kot ena dizajnerska, kjer seveda plačaš tudi ime.

HansGrohe, če gre za kartušo, torej ležaj – 10 let garancije – pošlješ nazaj v fabrko in dobiš novo, zamenjajo, ker jamčijo 10 let . Tako imajo urejeno v Nemčiji – vem, ker imam sorodnika gor…[/quote]
Meni je po 9-ih letih začela spuščat Hansgrohe. Ampak ne vem če imam še kje spravljen račun. Pa še med tem pošiljanjem gor in dol bi bilo vseeno fino v kuhinji pipo imet. No lahko jo pa prišparam za naslednjič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close