Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style pililng za umivanje obraza

pililng za umivanje obraza

Živjo,

pozna katera kaksen dober piling za umivanje obraza….tako bolj nežen, primeren za vsakodnevno uporabo?

Hvala….

Za vsak dan bi bilo pa preveč. Če imaš mastno kožo, si delaj piling 2-krat na teden, če pa bolj suho, pa 1-krat. Jaz ga imam od Avona.

Jaz imam tudi enega od Avona, mislim da Naturals…tak zelen…pa ga vsak dan uporabljam.. pa je koža res lepa…pa nič razdražena ali kaj podobnega….V bistvu je en tak gel za umivanje obraza z malo “kroglicami”… 🙂 Saj to je piling a ne? 🙂

sprašujem pa zato, ker bi rada malo zamenjala….

Lp!

justov piling je super, dovolj nežan in učinkovit za dnevno uporabo, nato pa krema, koža je gladka, neizsušena kot prerojena.

Pravi piling, tisti z večjimi delci, sigurno ni priporočljiv za vsak dan, ampak 1-2 krat na teden, ima pa moja kolegica mislim da od Vichy – Normaderm ali kako že, tisti pa je menda celo predviden za vsak dan, ker ima čisto drobne te delce.

Alverde, marelica piling, učinkovit in poceni. Dobiš v DM.

Zelo dober piling, ki je primeren za vsakodnevno rabo je (ampak po moje je bolje, če ga ne uporabljaš vsak dan) Clarinsov One-step gentle exfoliating cleanser. Lp.

Naravno milo – OTROBI je primeren za kozo, ki je potrebna pilinga. Tudi za obraz. Zadostuje tedensko s tem, da veckrat namilimo, drgnemo, spiramo kozo z vroco vodo, dokler ni odstranjena suha koza. Ucinek presenetljiv.

Milo, kot tudi drugi izdelki naravne kozmetike n.pr. zeliscna krema za obraz, zeliscni, dekorativni program so iz Dvorca Trebnik Slovenske Konjice. Zahtevajte prospekt. Cene nizke. Posiljajo po povzetju. Ni reklama, samo moje izkusnje.

Naravno milo – OTROBI je primeren za kozo, ki je potrebna pilinga. Tudi za obraz. Zadostuje tedensko s tem, da veckrat namilimo, drgnemo, spiramo kozo z vroco vodo, dokler ni odstranjena suha koza. Ucinek presenetljiv.

Milo, kot tudi drugi izdelki naravne kozmetike n.pr. zeliscna krema za obraz, zeliscni, dekorativni program so iz Dvorca Trebnik Slovenske Konjice. Zahtevajte prospekt. Cene nizke. Posiljajo po povzetju. Ni reklama, samo moje izkusnje.Paulina napisal:

> Zelo dober piling, ki je primeren za vsakodnevno rabo je (ampak
> po moje je bolje, če ga ne uporabljaš vsak dan) Clarinsov
> One-step gentle exfoliating cleanser. Lp.

če imaš suho kožo, raje piling uporabljaj enkrat na mesec ker škoduje koži.
jaz imam tudi sama suho kožo in sem imela precej problemov z pelingi.
rajši imam maske za obraz (večinoma od nivee)

To je pa najbolje uporabiti pilin od aloe vere!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close