Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Piknik prostor v LJ ali ok. z njihovimi klopcami

Piknik prostor v LJ ali ok. z njihovimi klopcami

Prosila bi vas za kak namig – a obstaja v LJ ali bližnji okolici prostor z piknik v naravi – tak, kjer imajo mize in klopce, ti pa prineseš na piknik vse ostalo…. Imate tel.številko?
Seveda, po želji tudi kaj kupiš pri njih, ampak sicer da je prostor zastonj ali za nek mali denar!

Pomislila sem na Mostec! AMpak nisem 100% če dovolijo take piknike??
Žar mislim, da ne smeš prinesti, ali pač?? Samo vprašam-morda bi celo pekli.
Drugih punkotov s tako velikim številom klopc (kjer bi lahko brez težav pogrešali eno ali dve mizi) ne poznam.
En odličen piknik punkt je sicer blizu Dragomelja-imajo veliko trave in kozolec (klopi in mize spodaj) in plinski gril za pečt…. ampak bi raje kje drugje – tam v Dragomelju je en ribnik in ne bi želela tja zaradi malih otrok…. da kateri notri ne čofne.

Živimo v bloku in se mi taka ideja za piknik (r.d.) na zdi slaba! Babice, tete z vrtovi so daleč…. stare kosti pa tudi ne moreš kar na tla posesti….. zato bi želeli klopce…. in prostor za igro malih otrok.

Hvala za ideje in kakšne tel.številke!

Morda Bizovik, imajo kočo in gostilno; lahko prineseš svojo hrano za r.d. Imajo veliko igral, travnik…je pa zraven potok (nizek), ne vem koliko stare otroke imaš, preveri. Tel. št. pa žal nimam.

Odraslih ca. 15, otrok hmmm ene 8 – od 2 do 8 let.

Zajčja dobrava – Polje – piknik prostor tudi igrala za otroke
telefonske od gostilne zal ne vem ker se se je že večkrat zamenjal lastnik.

lp

Jaz ti predlagam Mengeško kočo. Mi tam praznujemo od naše ta druge vedno rojstni dan. Vso hrano in pijačo lahko prineseš s seboj, torto ti še v hladnik spravijo, lastnik nič ne komplicira, lahko tudi na žaru pečeš. Imajo še koze, s katerimi imajo otroci veliko dela. Skratka, nam je odlično.

Aja, je pa to v Mengšu, če ti ni nič znano povprašaj po lokalu Oranžerija, zelo znan lokal na tistem koncu, od lokala pa naprej po makadamski poti. Je pa precej v hrib.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close