Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Piknik prostor v bližini LJ

Piknik prostor v bližini LJ

Zanima me če poznate kak fajn urejen prostor za piknik. Mogoče kaka mala kočica. Da si ob tem ko najameš prostor najameš tudi žar, pa da je tam wc. Letos bom imela 30 let pa bi napravla kar piknik ker nas je kar precej, okl 30, tudi nekaj otrok.
Hvala za ideje

Mislim, da v vasi Gumnišče. Ne vem točno. Malo naprej od Škofljice proti Gradišču je na levi strani koča (stran od glavne ceste), ki jo oddajajo. Žal telefonske ne vem, mogoče bo katera druga vedela.

Daj poglej eno stran nazaj, nekaj ena ponuja pri Medvodah.

Skaručna, pred Vodicami, lušten plac, vse maš že tam (žar, hladilnik, wc), veliko igrišče. Pokrito je, če slučajno kak dežek pade. Ampak, če je pa fraj, je pa druga pesem..
LP

A ima kdo kontakt od teh v skaručni?

Iški vindgar…imaš wc, notranji prostor s šankom, zunaj mizem ki so pod streho, tenis igrišče in veliko trave za različne igre. Številke nimam…če imaš čas se zapelji tja…na levi strani so, saj se vidi tenis igrišče. Mislim pa da je nekje okoli 100 eurov za cel dan, ampak nisem zihr.

Zdaj ne najdem številke, ti bom sporočila jutri v toku dneva enkrat
LP

No na tem sem bla jaz ene 2 tedna nazaj. v Skaručni nism najdla placa tako da ne vem, baje so vikendi itak že povsod zasedeni. Tud tle nekje okol kosez je en plac, ne vem kako se reče. Sicer pa Bizovik. tam je koča, dajo ti mal placa, na souprabo pa otroško igrišče, wc… Pa sam 50-70 eurov se računa. Mi bomo tam drug vikend. Pejt pogledat. Brunarca Bizovik je to.
Aja ena varianta je pa še na ježici. tam k je avto šola. Zravn so baechvally pa tenis igrišča tud lepo. Če pijačo tam vzameš maš plac zastonj, sicer plačaš prostor 90 eur. to je TC RAMOVŽ 041 544 105 Nataša Ogrinec. Je tud pod streho, maš hladilnik in wc. Je tud lepo

A ima kdo kontakt od tega placa v Bizoviku? Ful sem že dobila pohval, pa nobenega kontakta. Pa zelo si želimo iti tja ta vikend. Prosim, če ima kdo, da posreduje. Lahko tudi na mejl.
Hvala lepa 🙂

Kako pa je z vodo?
Je tam kako jezero, reka, potok, itd. S sošolci mislimo to najeti, ampak nočemo zraven vode, da kak *nacuzan* ne pade vanjo…

Pa ima kdo kake slike tega?
Google images, Bing in Yahoo ne najdejo ničesar…

pred 23 urami

Novo
Če želite biti oropani in imeti razbita stekla na avtih, potem vam močno svetujem, da NE greste na plac piknik SKARUČNA. Pohlepen lastnik, namesto, da bi zavaroval območje, sedi in šteje denar, ki ga je dobil od nas ter skriva, da je bilo v preteklosti, kar nekaj ropov. To se pravi, lastnik je vedel za pretekle rope in nas kljub temu ni opozoril. Lopovi so nam vsa darila ukradli in razbili avto. SRAMOTA!!!!!! NE HODITE TJA!!!!!

Samo tja, ne 31.05.2025 smo bili tam , razbili so nam avto, oropani, vzeli vsa darila. Lastnik je MESARSTVO PEREŠUTI, ki oddaja piknik prostor Skaručna v Vodicah. Lastnik je vedel za pretekle rope in nas kljub temu ni opozoril,  žalostno in nesramno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close