Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pika na vetrobranskem steklu

Pika na vetrobranskem steklu

Sem zvesta poslušalka vala 202, ampak tale klinčeva pika na vetrobranskem steklu vsakih nekaj minut, počasi spušča prag moje tolerance. Ali ta avtomobilska stekla pokajo kot za stavo ali kaj? Carglass popravi carglass zamenjaaaa! Brrrr in krrrrrr!!

In POK. hahahahahahahaha

Se popolnoma strinja,ampak žal s to reklamo težijo tudi na drugih radijskih postajah,… kaj čmo, denar je sveta vladar.!

Jao, redko kaj napišem, ma to sem hotela pa že večkrat. nazadnje je ena pisala, da ji gre na k…tista Anamarija in Rifle glede smetnjakov , ampak tista je še ok. Ta, Carglas je pa res nikakva. In tista gospa iz tega servisa ima tako….grd glas, ki ni za radio. Poleg tega tako hitro govori (ali so morda celo zavrteli hitreje), da nič ne razumeš…samo da plačajo kakšno sekundo manj oglasa.

Kakorkoli, v koliko bi imela piko na steklu, definitivno ne k njim, ker so me s to reklamo odbili.

Saj gre tud jutranjim voditeljem že orng na živce, bi rekla, glede na njihove komentarje. Še nikol nisem slišala, da bi komentirali kakšne reklame, tle pa skor vsak kaj cinično doda 🙂

Ok, ta Carglas je poleg vseg se nateg. Ne poznam konkretne reklame, ampak malo morje drugih njihovih reklam. Kar oni ponujajo, servis na domu in takoj, to ponuja tudi vsa njihova konkursnca, da bo jasno, sam niso vsi tok mocni, da bi tok reklame delal, pa se zavajajo,v reklami govorijo, da sam luknico popravijo z neko oh in sploh tehnologijo, v resnici ti pa sipo zamenjajo in fajn zaracunajo.

Jaz sem razmišljala, da bi menjala šipo pri njih, ko mi je pred tremi meseci počila.
Po telefonu so bili korektni, menjavo naredijo na domu, uredijo vse z zavarovalnico (imam kasko), me je pa zmotilo, da dejansko sredi zime pridejo in delajo zunaj, saj nimam garaže. Trdijo tudi, da je avto vozen takoj po zamenjavi.
Takoj so tudi sami rekli, da je potrebna menjava, saj je šipa počila cca 15 cm, takih poškodb ni možno popraviti.

Potem sem se odločila in avto peljala na pooblaščen servis, ravno tako so z zavarovalnico glede plačila uredili vse oni, jaz sem samo avto pripeljala z nalogom zavarovalnice (cenilca poklicala na dom), vzela nadomestni avto in naslednji dan prišla spet po svoj avto. Menjali so lepo na toplem v delavnici, tam je avto “počival” še do naslednjega popoldneva, pa še eno generalni čiščenje imam v dobrem pri njih.

ja tudi jaz preklopim postajo, takoj ko slišim ta začetek reklame. Glede na to, da vem kako zelo drage so reklame, me prav zanima, kako je vse to plačano??? ali gre le za pranje denarja? toliko zaslužka to ne more nesti, da bi samo reklamo poplačali…

zelo lepo je brati take in drugačne komentarje glede oglasov na radiju…nekaterim je ta gospa ki govori tečna in ima grd glas, nekateri jo pa neskončno obožujejo….vaše oči imajo svojega malarja, oz. vsaka ušesa slišijo drugače….ja res je reklam imajo veliko in so očitno tudi zelo uspešni, da si lahko le to privoščijo….je pa res, da so osamljeni primeri, ki pa niso zadovoljni z njihovo storitvijo….Zgleda pa, da ste si jo pa zares vsi zapomnili – da tako radi pišete o njej – to je tudi namen oglaševanja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close