Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pijanski zadah

pijanski zadah

Torej, ljubice in ljubčki!

Zanima me kako ste vi zakrili pijanski zadah!?

Vem, vsi smo bili že kdaj tam…prejšnji dan na polno…potem pa…drug dan treba v trgovino, službo, zmenek…. kako ste vi zakrili svoj odurni zadah?
Ker to smrdi iz trebuha, zobje, če si umiješ, pomaga, minuto, dve….ampak v trgovini….
Kaj je treba pojesti, spiti, da smo spet sveži?

..če si se ga ornk napil, drugi dan tako ne moreš delat in ostani raje na svoje stroške (dopust) doma.

Probaj kak peteršilj ali podobno začimbo svežo prežvečit in pojest. Če ne bo to, pa česen. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Peteršilj? Kje si pa ti gor zrastu?

Žvečiš meto, spiješ kak čaj ali dva ali tri, grenivkin sok, nariban ingver …

Med samim peteršiljem. :)) Misliš, da ne deluje?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Peteršilj res pomaga, če si prej jedel česen, čebulo, nevtralizira njun vonj. Za alko, ki hlapi iz telesa pa ne vem kaj bi ga lahko prikrilo. Se bo treba “zdihat” drugače ne gre in do takrat boš smrdel po alkoholu in te bodo zavohali tisti, ki niso pod “čokom”…. Daj še njim pit pa te ne bodo pogruntali 😉

Med samim peteršiljem. :)) Misliš, da ne deluje?[/quote]

Ne vem, Nisem še bila tako pijana. Ti pa imaš kar izkušnje s tem, vidim 😉 Peteršilj žene vodo iz telesa, zmačkana oseba pa mora ravno obratno, čimveč tekočine spit, da se ji kri zredči.

Vitamini vitamini

Kera kretenska tema…..

Predlagam da prešaltaš na hujši alkohol (tehnični etanol) da prekriješ viski, vino pivo ipd 🙂 🙂 🙂 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Med samim peteršiljem. :)) Misliš, da ne deluje?[/quote]

Ne vem, Nisem še bila tako pijana. Ti pa imaš kar izkušnje s tem, vidim 😉 Peteršilj žene vodo iz telesa, zmačkana oseba pa mora ravno obratno, čimveč tekočine spit, da se ji kri zredči.

Vitamini vitamini[/quote]
Ma pusti zdaj kri, mi zdravimo zadah. 🙂

Whey > alkohol

Vitamini vitamini[/quote]
Ma pusti zdaj kri, mi zdravimo zadah. :)[/quote]

Čeprav bi bilo dobro pozdravit kar celo glavo hehe Eni ga majo sam da spijejo dva pira. To je zelo odbijajoče in upam da đrkof ne hodi na zmenke tak.

S čim se morate eni ukvarjati:). Pijancem gre smrad skozi kožo, torej je problem veliko veeečji:).

Čigumi v usta , pa je:)

Vse se reši enostavno tako, da prejšnji dan ne piješ in namesto vina/piva/žganja, posežeš po vodi, soku, schweppsu, koka koli ali čemurkoli ti pač paše. Pa nimaš zadaha, se ne boš sekiral, ne boš žvečil ali pil neužitnih zvarkov, in še taki kot sem jaz, ki imajo ultra občutljiv nos, bodo zelo zelo hvaležni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close