Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek PIJANA SEM

PIJANA SEM

Sem se napila že navsezgodaj, ker me žalosti vse, kar sem v svojem življenju zavozila.

Zgrešene naložbe, napačne odločitve, še v sanjah podoživljam vse, kar sem napačnega storila.

In sedaj ne občutim nobenega zadovoljstva, nobenega zadoščenja, nikakršnega samospoštovanje, le agonijo pred vsem, kar me čaka.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2835, 21.09.2025 ob 10:44

Sem se napila že navsezgodaj, ker me žalosti vse, kar sem v svojem življenju zavozila.

Zgrešene naložbe, napačne odločitve, še v sanjah podoživljam vse, kar sem napačnega storila.

In sedaj ne občutim nobenega zadovoljstva, nobenega zadoščenja, nikakršnega samospoštovanje, le agonijo pred vsem, kar me čaka.

Se zgodi, ampak po vsaki pijanosti pride kruta streznitev, se tega zavedaš? Poišči pomoč, še preden bo treznost stanje, ki ga ne boš mogla doseči.

Edino pijana logično razmišljaš!

Vsaka šola nekaj stane!

Upam, da si se vsaj kaj naučila.

Ne pij, da pozabiš…raje se iz lekcije nauči…in popravi.

V Sloveniji je to luzersko, v Ameriki, če parkrat ne pogrnes, čudno, predno uspeš

Grozno, grozno kaj se mi dogaja. Najraje bi umrla.

Saj bo bo bolje.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9180, 21.09.2025 ob 11:19

Grozno, grozno kaj se mi dogaja. Najraje bi umrla.

Sploh ne razmišljaj o tem, to da si zbrala pogum, se podala v nekaj kjer si mislila, da si boš življenje

izboljšala, si več naredila kot 99% osebkov na tem forumu. Pride tak dan, napij se, potem pa se vzami v roke in gasa naprej.

Veliko sreče ti želim.

Če ne, je pa srce veliko. Mar ni res. Chjooo

Meni pomaga, da pijem Cocacolo pa mi je tudi življenje postreglo z velikimi izgubami od otroštva pa razočaranji v mladostniških letih in zavozenimi odločitvami v zrelih letih.

A se ga spomnite. Meni je uničil zivljenje.

In še marsikateri. Kaj pomga, ce je v zaporu.

Mene je psihično uničil.

avtorica.. a to si tista, ki si nasedla in so ti pobrali denar.. prasci..

verjamem, da se pocutis ..  se besede ne najdem..

Zelim ti , da pocasi pustis to za sabo in naredis nov nacrt. pivo pa pust pijancem..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close