Pigeon najbolje ocenjen milijonar.
Februarska javnomnenjska manipulacija Mediane za RTV Murgle kaže, da bi trenutno med strankami, ki so napovedale udeležbo na aprilskih parlamentarnih volitvah, največ glasov dobilo Gibanje Svoboda (20,2 %), SDS bi bil drugi (15 %), tretja pa Levica (7 %).
mah, dajte dajte!! To, mislim, da je vse izmišljeno. Že leta se pojavljajo neki kandidati iz nič!
Brez predhodne aktivnosti v politiki, brez prepoznavnosti.
Iz megle, iz mraka in kar zmagajo. Kot meteorji.
Tako je bilo s Cerarjem, pa z Šarcem in še jih je.
Jaz ne verjamem tem medijskim raziskavam. Prav nič!
Golob bo pometel z Janšo, to ni premirjave z komikom Šarcem, to je sposoben človek, dr. znanosti, zelo uspešen podjetnik, katerega je morala firma dobro plačati, da mu ni bilo treba krasti. Janša ima slabo plačo, ampak se znajde….hihihihi- Puši Plešec BO POPUŠIL prav po PUKLASTO! Janšaaaaaaaaaaa adijooooooooo!
ni mi jasno118, 07.02.2022 ob 14:42
Ni mi jasno, kdo za vraga sploh se podpira Janso? In to 15%!
Kaj desnica res nima nobene alternative?
?
dobro vprašanje.
harrki, 07.02.2022 ob 14:27
Golob bo pometel z Janšo, to ni premirjave z komikom Šarcem, to je sposoben človek, dr. znanosti, zelo uspešen podjetnik, katerega je morala firma dobro plačati, da mu ni bilo treba krasti. Janša ima slabo plačo, ampak se znajde….hihihihi- Puši Plešec BO POPUŠIL prav po PUKLASTO! Janšaaaaaaaaaaa adijooooooooo!
????☮
to bo zanimivo gledat njega in njegove pristaše kako bodo prenesli ta poraz…
mah, dajte dajte!! To, mislim, da je vse izmišljeno. Že leta se pojavljajo neki kandidati iz nič!
Brez predhodne aktivnosti v politiki, brez prepoznavnosti.
Iz megle, iz mraka in kar zmagajo. Kot meteorji.
Tako je bilo s Cerarjem, pa z Šarcem in še jih je.
Jaz ne verjamem tem medijskim raziskavam. Prav nič!
Česa ne verjameš? Da sta v 2/3 primerov (Janković, Cerar) prišla iz nič in nabliskala gargamela? Šarec pa ni zmagal, samo koalicijo je sestavil.
Forum je zaprt za komentiranje.