piercing
Super, res hvala ! Te smem vprašat, kje pa imaš piercing, no ker si rekla, da ga nebi več dala ven ! Jaz bi ga tud ful rada imela v popku in jeziku, samo malo pa me je vseeno strah ! No za zdaj imam piercin v nosu ( so mi delali, ko sem bila v Zadru, mam že 6 let ), zdaj bi si dala v uho zgoraj v hrustanec, pa mela bi še kdaj kasneje v popku ali jeziku, kot sem ti že prej omenla !
čao
Pošlji oblikovano (04-12-04 12:39)
Kiaara
Jaz sem si ga dala delat v MB pri enemu v Novi vasi (nisem iz MB).
Ful sem zadovoljna. Imam ga že kar nekaj let (v popku), sedaj sem ga začasno dala ven, ker sem noseča in mi je popek dobesedno napihnilo navzven in ni placa za uhan :)) Bom ga pa dala po porodu nazaj.
Nekaj let preden sem šla v MB, sem si ga dala delat v LJ- pri eni kozmetičaki. Pravo sranje! Več kot pol leta se mi je gnojilo in rdečilo, tako da ga sploh nisem upala nobenemu pokazat.
Ta, ki ga imam sedaj pa se mi je celil cika 10 dni, mogoče kak dan več. In od takrat je ful v redu.
Ta tip, ki to dela je res dober, naredi tako kot je treba. Malo več je treba plačati, a se izplača. Jaz sem dala 10.000, a mi ni žal niti stotina. Res! Uhan dobiš pri njemu (si ga izbereš)- ima tudi ceneje, odvisno kateri uhan vzameš.
Njegova tel. je: 041/676-623
Upam, da se boš prav odločila!
LP, Bani
Forum je zaprt za komentiranje.