piercing
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Ženski in moški čvek › piercing
Živjo punce!
A si je morda že katera dala naredit piercing na bradavičkah in kakšne so kaj vaše izkušnje s tem. Pa še to me zanima, kje v Ljubljani delajo take posege.
Hvala in mejte se!
Dobro premisli o tem, po tem rade ostanejo na telesu brazgotine podobno kot pri tatujih.
Hoj! Saj nisem tako resno o tem…Sem pa vidla na morju pri eni in mi je bilo pač všeč. Zato pa sprašujem za mnenja, da vidim, kako se dejansko to kaj obnese. A ga morda ti imaš? By!
Jst ga mam. Sam sm tip 🙂
In Kje ga je imela?
Na bradavički – tle, za kjer jst sprašujem!:) Mojmu se zdi to sicer ogabno (?), men je pa full sexi….
Tud u redu.:) Kje si se pa dal prepirsat in a je full bolel?
a si ti že šla na tisto op. IN?
Bolel je mal, pac tolk da je igla sla skos. Pol je blo pa kul.
Pirsala me je pa Lea iz Kopra, ful dobr dela, tko da je to ze drug pirsing k mi ga je ona nardila. Drgac pa pride enkrat vsak mesec v LJ.
…avč…:)
Enkrat sem se sprehajala po plaži v Piranu (proti Fiesi). Ko sem hodila proti eni punci, ki se je naga sončila, se je nekaj zasvetilo med njenimi nogami. Pogledam boljše in tipica je imela piercing v ščegetavčku!! Ok, mogoče je imal na sramnih ustnicah, ni se videlo dovolj dobro…. samo… res avč! 🙂
Res ti odsvetujem saj vem, da so tvoje bradavicke prelepe za omenjen poseg. Uzivaj z njimi!
… Kr neki :/
@Ona28: Ce res hocs to narest, nared. Ampak nared to zarad sebe, ne zarad drugih, pa bo vse v redu.
Hoj! Če misliš estetsko op., še nism šla, najbrž novembra ali februarja. Odvisno od razpleta določenih okoliščin..
LP1
Bradavičke so za male bebe in in “velike” bebe,nikakor ne za iglo…nimam pa nič proti,če je na popku ali kje drugje…
🙂
Babe.
Dejte si en piercing na ščegija montirat, ga s ketnco povežite s tistim, ki ga imate v nosu, potem pa na heavy metal koncert z glavo opletat…
Če že delate nekaj “zaradi sebe”, naredite to orng, he he he!
Forum je zaprt za komentiranje.