Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Piercing v obrvi

Piercing v obrvi

Živjo! Prosila bi Vas, za nekaj odgovorov na vprašanja, z upanjem, da moja tema ne bo ostala z enim samim messegom.
Zelo lepo mi zgleda piercing v obrvi. Baje pa, da je veliko težav – od tega, da se luši koža in se tako stanjša, do tega da ti lahko preščipne živec…
Zanimajo me vaše izkušnje. Hvala za odgovore.

P.S. – A poznate kak salon v Prekmurju, ki to naredi zelo profesionalno.

Lp, [L|monca]

Pozdrav!

Žal sem na tem področju resnično neiskušena, zato upam, da vam bo lahko pomagal in odgovoril neksen,ki ve o tem več!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

lep pozdrav

Če greš k pravi osebi ni nikakršnih težav. Jaz svetujem, da se zapelješ do MARIBORA k Jolandi. Ženska te stvari obvlada.

pozdrav!
jaz imam pirsing v ustnici in v obrvi. v obrvi me ni nič bolelo, bilo je le neprijetno. bolelo me je le malo v ustnici.
ni bilo zapletov, le na začetku sem si morala redno razkuževati rano (kakšne 3 tedne).
poznam pa tudi veliko zgodb, ko se je res ljudem preščipnil živec, in nato npr niso mogli odpirati veke- vendar se to ne more zgoditi, če greš k strokovnjaku!!

postopek: najprej se z iglo predre koža. nato na se na to iglo namesti plastično cevko-kanal, in se ga potegne skozi luknjo. potem se iglo odstrani in v ta kanal, ki je v sredini votel, se namesti uhan. nato se še vse skupaj potegne nazaj skozi luknjo, odstrani iglo in privije bunkico (na pirsing).

limonca, želim ti veliko poguma in…….. srečno 🙂
…ker se splača

Pozdrav!

Teško vam pomagam, saj to ni moje področje in zato imam zelo malo tudi iskušenj!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Tudi jaz sem si pred kratkim dal delat pirsing v obrvi. Želel sem si ga že dolgo in se odločal najmanj 2 meseca, prebiral forume itd, ki so me bolj ko ne zmedli z vsemi strahi. Treba je zbrat pogum in če si res želiš to, potem vas ne rabi bit strah. Rahlo zaskeli edino prebod obrvi in to je v 2 sekundah mimo. Predlagam, da se gre k izkušenemu, ki dela pirsinge. Sam sem bil v Mariboru pri Jolandi in je naredila odlično. Da ti preščipne živec, pa je tako mala možnost oz. je to samo bolj mit kot kaj druga in kot pravi, se še to njej ni zgodilo.

LP, Matjaž (upam da je komu pomagalo pri odločitvi)

Mene zanima koliko stane ta pirs v obrv??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close