piercing v jeziku
Ogromno informacij nadeta na http://www.bmezine.com
So enciklopedičnega tipa, potem posebna sekcija o tveganjh in na tisoče izkušenj. Stran zelo priporočam.
Pierce pa tudi. Zdarvi se boljše kot npr v popku, usta so navajena malih ranic in vse je hitro konec. Za tisti dan si je fajn narest led iz kamiličnega čaja, da ne zateče preveč, piercer pa mora dobro vedet kaj dela (na BME je par člankov kako izbrat studio, exit ima prostor kar tam, na sredi trgovine, ki ima vrata na cesto in jaz osebno ne bi šla tja, ker se mi ne zdi preveč sterilno). Piercer ti more pogledat pod jezik, kjer sta dve žili, ki morata bit vidni po celi dolžini in lepo vzporedni. Če zgledata vigugasti tudi piercer ne more vedet kje gredo, jih lahko poslednično preluknja, sledijo krvavitve in morebitni sledeči zapleti, ki nis nič kaj prijetni.
No, BME je zakon, pa tam bosta našli vse mogoče informacije o body modih.
Uživajta v piercih 😉
js sm si ga dala delat v cultu. ženska obvlada! najprej te posede na postelo in ti razloži cel postopek. opiše ti tudi zgradbo jezika in zakaj prebod NE boli. pokaže ti tudi kakšne uhančke ti lahko da itd..nato te prešpika in ustavi uhan. približno 3 tedne se jezik celi. po približno 2h,3h urah jezik zelo zateče in ga imaš pouhna usta. nemorš jest, nemorš govort(vsaj 1 dan ne)..nato se počasi umirja. jezik te še vedno boli in težko ješ (vem da sm bla 1 tedn na juhcah)..potem je vedno bolje. čez približno 3 tedne greš nazaj, da ti skrajša palčko in uhana skorajda ne čutiš več. če si ga zelo želiš je vredno. meni ni bilo žau in bi si ga takoj dala šenkrat =D.
Haj. jaz sem si pirs dala delat v mb.. takoj sem lahko normalno govorila in nisem imela nobenih problemov.. no jezik mi je sicer ponoči malo zatekel, kar je pa seveda normalno.. če nočeš da ti zelo zateče, ti priporočan da ješ dosti ledenih lučk ali pa vsaj ledene kocke ali pa nekaj podobnega. glede hrane je pa tako.. jaz nisem 2-3 dni mogla jest, zato sem si kupovala jogurte ali pa kaj podobnega .. glavno nekaj tekočega. pirs si lahko zamenjaš po enem mescu, a najboljše je da ti ga menjajo tam, kjer so ti ga vstavljali. to ni nič strašnega, ne boli pa nič.. edino malo te zapeče ko ti pač preluknja jezik in to je tudi seveda vse (: jaz sem si to želela 3 leta, a nikoli nisem zbrala poguma, zato sem si ga najprej dala nad ustnico in sedaj po 3 letih sem končno zbrala pogum in si ga še dala v jezik in ni mi žal 😉
hej,
mam eno vprašanje in upam da mi bo lahka katera pomagala…
js sm si dala 12.aprila jezik preluknjat, pa je blo njaprej vse ok, po enem oz dveh dneh pa se mi je pred piercom naredila nekakšna bunkica na jeziku, ki je kar dosti velika, in jo imam še zdaj. sicer ni moteča, je pa ob pritisku nanjo kar boleča…
Pred dvema letoma sem že imela pierc v jeziku, in sploh nism mela problemov… Sicer se mi je pa jezik kot sam piercing lep zacelil,in me razen tiste bunkice ne boli nič, niti sama luknja ne.
Se je mogoče to že kateri zgodilo,in če ja, kaj to je in kako je ukrepala??
Aloha!
A je kdo za skupinsko naročanje pirsov preko Crazy Factory? http://www.crazy-factory.com/?gclid=CPHLnaGU5K4CFQnP3wodLjWwYg
Bi bilo fajn, če bi lahko naročil kdo, ki ima PayPal 😛
Forum je zaprt za komentiranje.