Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Piercing – popek

Piercing – popek

Takoj se obrite na salon, kjer so vas rihtal, sicer pa je prišlo do vnetja in če ne bo kmalu boljše morate dati uhan ven in do zdravnika, med tem časom pa večkrat na dan spiranje in obladki z fiziološko zastopino!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Najbolj ti priporocam joli piercing… pa ti dam telefonsko stevilko al pa njeno spletno stran kjer bos nasla njeno stevilko in se lahko podrobneje informiras glede pirsinga v popek…sicer jaz ga imam ze eno leto in se z delom jolande iz maribora zelo zadovoljna ker je naredila sterilno in ni bilo nobene okužbe… za tebe sicer ne vem kak bos odregirala zato pa je najbolje da za mnenje vprasas kar njo…

http://www.jolipiercing.com evo spletna stran od jolande za piercing

Žiujo, stara sm 13 let in v ponedeljek si grem delati piercing v popek.. Zelo me zanima če se ti lahko piercing strga ko rasteš? Ali zelo boli? Zelo me skrbi da bo postrani..

Za odgovore še v naprej hvala! 😀

živjo mene pa zanima nekaj.
Pirsing v popku imam že 3 mesce , zdej sm se pa odloćila da si ga bom zamenala . Res bi ga rada zamenala, vendar preprosto ga nemorm odpet . Kot da bi se mala bunkica nekako zataknila v tisto palčko in sedaj ga nemorm odpet kljub temu , da se ful trudm .
Kakšn nasvet ?

živjo!

js sm si pa šla delat pirs v popku 3 mesce nazaj, v CULTA! tm je najbolš, res ti na začetku use razloži, pa hitr nardi ampk zelo lepo.. do zdej nism mela problemou, tko da priporočam !

žiujo,
mene pa zanima kuko je stem k maš napšrimr pirs že bl tko douk cajta u poku notr in poj je ena napisala d ji je začeu odstopat in bo že skor vn padu… mislm js tega nočm, k će si ga enkat dam bo zih dl cajta tm 🙂 sam resno nočm d bi kr vn padu :S tko da če mau povetee o tem.? (:

heej!
mam uprašanje 😉 že kr nekej časa si želim piercing v spodnji ustnici in zdej k so starši privolil gremo kmalu na morje…zanima me ali lahko vseeno dobim pierce al bol priporočate po morju? 😀 Huala že vnaprej

a se moraš naročit preden greš do studia si dat piercing?

Mene zanima ocena bolečine pri pirsu v popku? In recimo zdej je februar in a bi se mi to lepo pocelilo do poletja (julij)? Koliko stane v cultu? In kje se kult nahaja?
Pa ali se lahko telovadi med celjenjem? Mislim na tek in počepe in tko…:)
Lp

Zivijo.. mene pa zanima glede pirsa v nosu. Po govoru prijateljic baje ne boli skoraj nic. Vseeno pa me zanima kaksne so lahko posledice, npr. Razlicna vnetja ipd.. zaenkrat imam ze ogledan Damien tattoo&piercing studio, tam ti ga naredijo v nos za 25€. Ce je katera ze sla tja delat pirs, mi lahko prosim odgovori z iskusnjami? Je 25€ drago za pirs v nosu?
Ze vnaprej hvala za odgovore:)

živijo…..sm prebrala vse vaše odgovore in uprašanja…no mene pa zanima samo nekaj:
1.kako zelo boli ko si narediš uhan v popku?(prosim če lahko primirjate bolečino)
2.mi imamo doma narjen bazen(postawljen je1 dan), in moja mama mi je obljubla pirsing u popku, samo zdej se bojim da če si ga grem delati ta teden se potem 1 mesec nebom smela kopati v bazenu-skrbi me zato da se je moj tata zastonj trudil, ga postavil in zato porabil toliko vode. kaj mi lahko poveste če se potem ko dobiš pirsing v popku lahko po kakem tednu ali več kopaš v bazenu oz. reki ali morju?
hvala 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close