Piercing – popek
Takoj se obrite na salon, kjer so vas rihtal, sicer pa je prišlo do vnetja in če ne bo kmalu boljše morate dati uhan ven in do zdravnika, med tem časom pa večkrat na dan spiranje in obladki z fiziološko zastopino!
LP!
Najbolj ti priporocam joli piercing… pa ti dam telefonsko stevilko al pa njeno spletno stran kjer bos nasla njeno stevilko in se lahko podrobneje informiras glede pirsinga v popek…sicer jaz ga imam ze eno leto in se z delom jolande iz maribora zelo zadovoljna ker je naredila sterilno in ni bilo nobene okužbe… za tebe sicer ne vem kak bos odregirala zato pa je najbolje da za mnenje vprasas kar njo…
http://www.jolipiercing.com evo spletna stran od jolande za piercing
Zivijo.. mene pa zanima glede pirsa v nosu. Po govoru prijateljic baje ne boli skoraj nic. Vseeno pa me zanima kaksne so lahko posledice, npr. Razlicna vnetja ipd.. zaenkrat imam ze ogledan Damien tattoo&piercing studio, tam ti ga naredijo v nos za 25€. Ce je katera ze sla tja delat pirs, mi lahko prosim odgovori z iskusnjami? Je 25€ drago za pirs v nosu?
Ze vnaprej hvala za odgovore:)
živijo…..sm prebrala vse vaše odgovore in uprašanja…no mene pa zanima samo nekaj:
1.kako zelo boli ko si narediš uhan v popku?(prosim če lahko primirjate bolečino)
2.mi imamo doma narjen bazen(postawljen je1 dan), in moja mama mi je obljubla pirsing u popku, samo zdej se bojim da če si ga grem delati ta teden se potem 1 mesec nebom smela kopati v bazenu-skrbi me zato da se je moj tata zastonj trudil, ga postavil in zato porabil toliko vode. kaj mi lahko poveste če se potem ko dobiš pirsing v popku lahko po kakem tednu ali več kopaš v bazenu oz. reki ali morju?
hvala 😀
Forum je zaprt za komentiranje.